Keni për t'i thënë diçka dikujt?

nuk duan moj ke te bej zduan
Si mund te duan kur me gjithe rimorkio jane ketu ... vet i dyti secili, lini mos i ngani se do i gdhije mengjesi ne ballkon! 😂

• Haha
Reagimet: Ele
Pershendetje @Dr. Luka !
Ka pak kohe qe nuk jam aktive shoh keni bere ndryshime, bukur! Pak kjo ngjyra e zeze na shperqendron por do mesohemi! Dhe doja te them dicka qe sme takon por duke u bazu ne virtualitet dhe te drejten e fjales lire por gjithnje pa i bere dem askujt! Pse EXP nuk figuron anetar stafi, kur eshte brum kualitet ketu! Shpresoj sdo me akuzoj njeri por do me mirkuptoni njehere personi qe ja permenda emrin pa e pyetur fare !
Kerkoj mirkiptim!

Pershendetje @Dr. Luka !
Ka pak kohe qe nuk jam aktive shoh keni bere ndryshime, bukur! Pak kjo ngjyra e zeze na shperqendron por do mesohemi! Dhe doja te them dicka qe sme takon por duke u bazu ne virtualitet dhe te drejten e fjales lire por gjithnje pa i bere dem askujt! Pse EXP nuk figuron anetar stafi, kur eshte brum kualitet ketu! Shpresoj sdo me akuzoj njeri por do me mirkuptoni njehere personi qe ja permenda emrin pa e pyetur fare !
Kerkoj mirkiptim!
Për ngjyrën e zezë shiko këtë postim https://forum.shqipopedia.org/threads/shqipopedia-kaloi-ne-versionin-2-3.1185/#post-19003

@Dr. Luka dukeshe njeri i vrazhde nga germat! Nuk kam lexuar drejte! Qenke shume i mirkuptueshem! Me vjen mire, tani jeni nje staf i mrekullushem bashk me @Exp !
Dal ngadal do behemi nje turme grindavece! :)
Te faleminderit!
Respekt

@Exp po sa doreshternguar paske qene! Si nuk na nxore diku te pijm nje leng frutash! Tani nuk llogaritet me te kujtuar! 😂

• Haha
Reagimet: Exp
@Exp po sa doreshternguar paske qene! Si nuk na nxore diku te pijm nje leng frutash! Tani nuk llogaritet me te kujtuar! 😂
Çfarë lëng frutash thua:no:
ti e ke hak një akullore me fruta pylli;)
italisht (gelato ai frutti di bosco) sepse këta italjonët janë njësha për akullore🥰
gelato-frutti-di-bosco.jpg

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2024
5,660
515
Çuçuritje 2023
12,742
1,318
Çuçuritje 2022
5,885
267
Çuçuritje 2021