Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Quhet edhe fërnell me vajguri. Eh ça na kujtove...View attachment 2325
Kamineto - Keq ta kishe edhe më keq të mos ta kishe. Punonte me vajguri e me
fitilë të sajuar dhe ishte një zgjidhje për gatim. shumica e përdorin në banjë sepse
bënte shumë tym dhe kur e fiknin e nxirrnin në dritare sepse binte shumë erë të fortë.
ne hale e kemi pas dhe neView attachment 2325
fitilë të sajuar dhe ishte një zgjidhje për gatim. shumica e përdorin në banjë sepse
bënte shumë tym dhe kur e fiknin e nxirrnin në dritare sepse binte shumë erë të fortë.
Sa të përparuar paskeni qenë mor aman.View attachment 2325
Normalisht që ne nuk e kuptojmë por po na i gjete ndonjë foto nuk do ishte keqSa të përparuar paskeni qenë mor aman.Një hap para nga ne. Se paskam parë këtë gjë. Por ka patur boca plini te ne ' e nëse se kuptoni ça është sdi si i thonë ndryshe.
Ja fotot po të pëlqyen ti boj dhuratë për ditëlindje.Normalisht që ne nuk e kuptojmë por po na i gjete ndonjë foto nuk do ishte keq
Ëhëboca plini i thoni kësaj ju?
Si i thonë shqip në literaturë?
Ska literature. Ne Shqiperi kane ardh pas 90'. I kemi quajtur "petrogaz", nga emri i markes se boces.Si i thonë shqip në literaturë?
Gje me te felliqur nuk kam pare. Ne banje duhet t'i ndertoje nje vend te posacem te mbyllur me nje vrime ne mur nga te dilte tymi. Pergjithesisht i thoshim "vendi i kaminetos".View attachment 2325
Por këto janë moderne.
Flm @JuliusSka literature. Ne Shqiperi kane ardh pas 90'. I kemi quajtur "petrogaz", nga emri i markes se boces.
Te pelqeu. Edhe Ty ta bejme dhurate per ditelindje. U bene 2 dhurata bashke me @ExpPor këto janë moderne.
Si ju thoni ju këtyre?
Me sa mbaj mend, zarSi ju thoni ju këtyre?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.