Vite të shkuara

kamineto.jpg

Kamineto - Keq ta kishe edhe më keq të mos ta kishe. Punonte me vajguri e me
fitilë të sajuar dhe ishte një zgjidhje për gatim. shumica e përdorin në banjë sepse
bënte shumë tym dhe kur e fiknin e nxirrnin në dritare sepse binte shumë erë të fortë.

View attachment 2325
fitilë të sajuar dhe ishte një zgjidhje për gatim. shumica e përdorin në banjë sepse
bënte shumë tym dhe kur e fiknin e nxirrnin në dritare sepse binte shumë erë të fortë.
Quhet edhe fërnell me vajguri. Eh ça na kujtove...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

View attachment 2325
Sa të përparuar paskeni qenë mor aman.😁 Një hap para nga ne. Se paskam parë këtë gjë. Por ka patur boca plini te ne ' e nëse se kuptoni ça është sdi si i thonë ndryshe.

Sa të përparuar paskeni qenë mor aman.😁 Një hap para nga ne. Se paskam parë këtë gjë. Por ka patur boca plini te ne ' e nëse se kuptoni ça është sdi si i thonë ndryshe.
Normalisht që ne nuk e kuptojmë por po na i gjete ndonjë foto nuk do ishte keq

View attachment 2325
Gje me te felliqur nuk kam pare. Ne banje duhet t'i ndertoje nje vend te posacem te mbyllur me nje vrime ne mur nga te dilte tymi. Pergjithesisht i thoshim "vendi i kaminetos".

Mbante nje ere qe... Vajgur perzier me tym e katran. Muret rreth beheshin sterre.

Back