Kush i fiton zgjedhjet më 25 prill?

Uriel

Ushtar i zgjedhur
Regjistruar
19 Shkurt 2018
Komente
898
Reagimet
691
Meqenëse gjithandej po na del politika përpara syve, mendova ta diskutonim edhe pak këtu. :ttm:
Ça mendimi keni për këto zgjedhje, kush fiton sipas jush?

Place your bets, ladies and gentleman..

Meqenëse gjithandej po na del politika përpara syve, mendova ta diskutonim edhe pak këtu. :ttm:
Ça mendimi keni për këto zgjedhje, kush fiton sipas jush?

Place your bets, ladies and gentleman..
Kushdo që të fitojë, të gjithë si shqiptarë kemi për të humbur. Tre partitë e mëdha, janë të kapura nga
qoftëlargu, akoma thurrje, vetvendosje ai i ka. Kanceri është përhapur aq shumë sa....

Nëse gjysmat e këtyre që thuhen këtu janë të vërteta. këta kanë tejkaluar çdo cak të imagjinueshëm.
Jo se presidenti është më i mirë, se edhe ky mirë luan teatro, madje as kryeopozitari, por nuk mban më ujë pilafi.
Jo mbyllje kanalesh televizive, mbyllje biznesesh, mbyllje faqesh interneti, por edhe spiunime të këtij lloji si për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit. Vetë dulla do e kishte zili... Nuk e imagjinoj dot sesi dikush që ka sy në ballë mund të mbështesë më këta. Vetëm ekonomia dhe shpopullimi mjafton të të shporren, kjo tani është lulështrydhja mbi tortë. Po nuk pati ndryshim thjesht ngaqë jepi popull i vogël dhe shpejtësia e dëmit është e madhe, ne do jemi populli i parë në evropë që do shkatërrohemi. Mbi 1 milionë e ca shqiptarë (një e treta) janë larguar vetëm në tre dekada, mbi 500mijë vetëm këto vitet e fundit...
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

NESE DONI NDRYSHIMIN, HIDHINI NJE SY KESAJ NISME QE MERITON MBESHTETJE.

• i mërzitur
Reagimet: Exp
kush është ky? thurrja. edhe këta sorrakë janë!
nuk do shumë për t'u kuptuar që i ka ai, sepse këta pa ndonjë meritë të madhe fituan një popullaritet të pa merituar
dhe kur merr vemendje të madhe nga media e kontrolluar dihet qe dikush po të katapulton, ashtu siç u be me mjaftistin velo
Nuk ka shans që këta të mos jenë një opozitë e kontrolluar, nuk mund të zësh në gojë kryevirusin dhe të mos zësh në gojë sorrën,
se pa sorrën këta bien menjëherë.
E pra, kur këta që gjasme do sjellin ndryshim në këtë vend, nëse nuk merren me ç'sorrofikimin e vendit, është e kotë.
E kam si rregull, nëse një politikan që do bëjë ndryshime të mëdha nuk ja përmend emrin, ose totalisht nuk e ka idenë se çpo bëhet,
ose është në dorën e tij. I bie ca shkurt nuk kam nerva të investoj kotë tek këta, që mbajnë ligjërata pa fund por nuk e dikërkan se nga na buron e keqja....

sa për gallatë, thurje në një dialekt shqiptar i thonë ypxhixhllëqeve :oops:
ç'është kjo thurje? të shkojnë të thuren në ndonjë vend tjetër :cwl:

janë thjesht zhgënjimi i radhës...

Me cudit pesimizmi jot dhe teorira pa lidhje pa asnje baze duke i bere te gjithe te njejte. Kemi 30 vjet qe shohim te babzitur qe kane masaktruar kete vend cdo dite e me shume, po realisht kemi nevoje per ndryshim dhe keta djem kane nje perkrahje te madhe nga simpatizantet dhe me kryesorja BESIM dhe nje nder ata jam edhe une.

Në videon e mësipërme diçka me habit mua. Ky Erjoni, Erjoni që qenka ankuar te presidenti nuk e kisha dëgjuar ndonjëherë dhe jo më pastaj ta shikoja në media. Hera e parë që e pashë ishte kur donin te sabotonin kontrollorët e Rinasit doli ky dhe po ankohej që qeveria të bënte diçka se i ishin prishur kontratat me turistë nga Dubai. Dhe mu dukë pak e çuditshme, por hajde mendova se paska persona që shikojnë punën e tyre dhe nuk duan t'ia dinë për politikë (ashtu si mua). Por ja që i doli koka edhe këtij. Kjo është arsyeja pse Shqipëria nuk është bërë dhe as që ka për tu bërë ndonjëherë.

Me cudit pesimizmi jot dhe teorira pa lidhje pa asnje baze duke i bere te gjithe te njejte. Kemi 30 vjet qe shohim te babzitur qe kane masaktruar kete vend cdo dite e me shume, po realisht kemi nevoje per ndryshim dhe keta djem kane nje perkrahje te madhe nga simpatizantet dhe me kryesorja BESIM dhe nje nder ata jam edhe une.
Matematikani e filozofi francez d’Alembert nënvizonte se “politika është arti i të mashtruarit të njerëzve”.
Edhe populli ynë e ka prej disa shekujsh një proverb që përbën një përkufizim tronditës “Politika është k...”.
Citim nga EDMOND TUPJA

Uroj me gjithë zemër që ti të kesh 100% të drejtë.

Nëse gjysmat e këtyre që thuhen këtu janë të vërteta. këta kanë tejkaluar çdo cak të imagjinueshëm.
Jo se presidenti është më i mirë, se edhe ky mirë luan teatro, madje as kryeopozitari, por nuk mban më ujë pilafi.
Jo mbyllje kanalesh televizive, mbyllje biznesesh, mbyllje faqesh interneti, por edhe spiunime të këtij lloji si për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit. Vetë dulla do e kishte zili... Nuk e imagjinoj dot sesi dikush që ka sy në ballë mund të mbështesë më këta. Vetëm ekonomia dhe shpopullimi mjafton të të shporren, kjo tani është lulështrydhja mbi tortë. Po nuk pati ndryshim thjesht ngaqë jepi popull i vogël dhe shpejtësia e dëmit është e madhe, ne do jemi populli i parë në evropë që do shkatërrohemi. Mbi 1 milionë e ca shqiptarë (një e treta) janë larguar vetëm në tre dekada, mbi 500mijë vetëm këto vitet e fundit...

Kjo duket ca e planifikuar.
(Më e bukura është kur thotë se do iki në Elbasan se kam ca punë. Sikur paska punë më të rëndësishme se kjo)

• Haha

Nuk është pesimizëm vetëm, por edhe eksperiencë e hidhur :oops:. Në fillim populli besoi tek Haliu, pasandaj tek Hedi, më pas tek Herioni, e më pas tek Hluli... :cwl: Politika është e vështirë për t'u kuptuar. Psh Vetvendosja në Kosovë, gjasme parti patriotike dhe gjasme do bashkimin e Kosovës me Shqipërinë. Ata janë kalë troje, ata po flasin për referendum për të realizuar këtë bashkim. Ky është rreziku. Ne kur u ndamë mos bëmë gjë referendum, jo, ashtu deshën të mëdhenjtë ashtu bënë. Atëherë pse u dashka referendum për bashkimin?
Nëse vjen ndryshim real e mirëpresim, por duhen parë vepra sepse fjalë të gjithë thonë. Pra edhe kur dikush thotë gjërat që unë dua të ndryshojnë, detyrimisht nuk hidhem me kokë por kam rezerva. Nëse këta dalin ashtu siç mendohet të jenë, pse jo kanë për ta gëzuar mbeshtetjen e të gjithëve...

Kam një pyetje për ty:

Mendon se këta po vriten me njëri tjetrin, se mezi presin të përmirësojnë kushtet e spitaleve?

Mendon se këta po të blejnë votën, sepse mezi presin të përmirësojnë cilësinë e arsimit?

Mendon se këta po ekzaltohen nga pushteti, sepse mezi presin të rrisin rrogat dhe pensionet?

Për çfarë mendon se e duan zyrën? Për të të vjedhur edhe paratë e fundit që ti ke.

Për çfarë mendon se e duan pushtetin? Për të të shkelur me këmbë kur ti kërkon të drejtën tënde.

Për çfarë mendon se e duan votën tënde? Për tu kthyer në zot të vendit tënd, të pronës tënde, dhe të jetës tënde.

Ata po vriten se mezi presin të të hipin mbi shpinë, por ka ardhur koha tua heqim njëherë e mirë dhe ta rikthejmë pushtetin tek shoqëria.

Ka ardhur koha të dobësojmë politikanët, dhe të fuqizojmë institucionet.

Ka ardhur koha të dobësojmë kryetarët, dhe të fuqizojmë qytetarët.
Ka ardhur koha tua harrojmë emrat këtyre, dhe të fitojmë zërin tonë. Koha është tani, dhe ne duhet të veprojmë tani. Nesër do jetë vonë. Shumë më vonë seç mendon.
#NismaThurrje

• Pëlqej
Kam një pyetje për ty:
Kujt mua?
E di, E di me mua e ke ti.

shiko ne parim une i mbeshtes, duhet me patjeter rotacion. se keta qe jane aty jane bere boze dhe nuk i shohim dot me sy.
duhet gjak i ri. duhet qarkullim. vetem se kjo nuk mjafton, se herioni gjasme gjak i ri, sorrak i vogel po demet i ben te medha.
pra duhet kujdes me keta qe ngihen ne fame dhe ua hapin dyert neper kanale televizive, dikush po i ndihmon...
(une mund ta kem edhe gabim, shpresoj te jete keshtu)
eshte e kote nese rrezohet hedi dhe na vjen ne pushtet hedi.2 me pas hedi.3 nuk mjafton te hiqet hedi por AI qe eshte pas tij.

FB_IMG_1619438362086.jpg

Këto lloje spiunimesh dhe survejimesh as, stalini, as
maoceduni as enveri nuk i kishte parë në ëndërr.
Një nga skandalet më të mëdha në botë...
spiun-patronazhist.jpg

Urime mbretit sulltanit tone qe fales punes madheshtise dhe perkushtimit ndaj shqiptareve mori edhe nje mandat te trete.

Lart e me lart, o lider suprem!

Back