Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kushdo që të fitojë, të gjithë si shqiptarë kemi për të humbur. Tre partitë e mëdha, janë të kapura ngaMeqenëse gjithandej po na del politika përpara syve, mendova ta diskutonim edhe pak këtu.
Ça mendimi keni për këto zgjedhje, kush fiton sipas jush?
Place your bets, ladies and gentleman..
Matematikani e filozofi francez d’Alembert nënvizonte se “politika është arti i të mashtruarit të njerëzve”.Me cudit pesimizmi jot dhe teorira pa lidhje pa asnje baze duke i bere te gjithe te njejte. Kemi 30 vjet qe shohim te babzitur qe kane masaktruar kete vend cdo dite e me shume, po realisht kemi nevoje per ndryshim dhe keta djem kane nje perkrahje te madhe nga simpatizantet dhe me kryesorja BESIM dhe nje nder ata jam edhe une.
Uroj me gjithë zemër që ti të kesh 100% të drejtë.Me cudit pesimizmi jot dhe teorira pa lidhje pa asnje baze duke i bere te gjithe te njejte. Kemi 30 vjet qe shohim te babzitur qe kane masaktruar kete vend cdo dite e me shume, po realisht kemi nevoje per ndryshim dhe keta djem kane nje perkrahje te madhe nga simpatizantet dhe me kryesorja BESIM dhe nje nder ata jam edhe une.
Nëse gjysmat e këtyre që thuhen këtu janë të vërteta. këta kanë tejkaluar çdo cak të imagjinueshëm.
Jo se presidenti është më i mirë, se edhe ky mirë luan teatro, madje as kryeopozitari, por nuk mban më ujë pilafi.
Jo mbyllje kanalesh televizive, mbyllje biznesesh, mbyllje faqesh interneti, por edhe spiunime të këtij lloji si për shqiptarët brenda dhe jashtë vendit. Vetë dulla do e kishte zili... Nuk e imagjinoj dot sesi dikush që ka sy në ballë mund të mbështesë më këta. Vetëm ekonomia dhe shpopullimi mjafton të të shporren, kjo tani është lulështrydhja mbi tortë. Po nuk pati ndryshim thjesht ngaqë jepi popull i vogël dhe shpejtësia e dëmit është e madhe, ne do jemi populli i parë në evropë që do shkatërrohemi. Mbi 1 milionë e ca shqiptarë (një e treta) janë larguar vetëm në tre dekada, mbi 500mijë vetëm këto vitet e fundit...
Me cudit pesimizmi jot dhe teorira pa lidhje pa asnje baze duke i bere te gjithe te njejte. Kemi 30 vjet qe shohim te babzitur qe kane masaktruar kete vend cdo dite e me shume, po realisht kemi nevoje per ndryshim dhe keta djem kane nje perkrahje te madhe nga simpatizantet dhe me kryesorja BESIM dhe nje nder ata jam edhe une.
Politika është e vështirë për t'u kuptuar. Psh Vetvendosja në Kosovë, gjasme parti patriotike dhe gjasme do bashkimin e Kosovës me Shqipërinë. Ata janë kalë troje, ata po flasin për referendum për të realizuar këtë bashkim. Ky është rreziku. Ne kur u ndamë mos bëmë gjë referendum, jo, ashtu deshën të mëdhenjtë ashtu bënë. Atëherë pse u dashka referendum për bashkimin?Kujt mua?Kam një pyetje për ty:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.