• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

greqisht

 1. Shefi

  Fjalori i gjuhës shqipe nga Konstandin Kristoforidhi

  Fjalori i Gjuhës Shqipe nga Konstandin Kristoforidhi Në Athinë Shtypur P. D. Sakerariu 1904 Babai i gjuhës shqipe Konstandin Kristoforidi, botoi në Athinë Fjalorin e Gjuhës Shqipe. Është një nga veprat më të mëdha të tij, e cila zgjati 20 vjet. Është botuar me alfabetin grek, dhe është me të...
 2. Exp

  Bobollaqe?!

  Një fjalë tjetër kjo që të vë buzën në gaz:cwl::giggle: Bobollaqe :lol: Për ata që nuk e dinë për çfarë bëhet fjalë. Janë ca petulla të vogla dhe të rrumbullakta si qofte, që mund të haen ashtu siç janë apo t'i shoqërosh me mjaltë apo shurup apo sheqer. Këto lloj petullash e kanë orgjinën nga...
 3. Shefi

  Sistemi Politonik i Greqishtes së Lashtë

  Në një nga projektet që me po merrem kohët e fundit kishte ca karaktere dhe simbole të greqishtes së lashtë :angry::dead::map: dhe është me gjithë mend një ferr i vërtetë :map:pasi sistemi politonik (shumëtheksor) ka një mori të madhe kombinimesh dhe ta heq trurin fare, pasi janë mbi 220...
 4. Exp

  Materjale për shkarkim

  Gramatika e Greqishtes së Lashtë për gjimnaz Gramatika e Gjuhës së Re Greke
 5. Exp

  Fjalor Greqisht Shqip

  Fjalor Greqisht Shqip - Kurse Greqisht - Gjuha Greke Përshëndetje VIZITOR:hi:, Shqipopedia ka kohë që ka ngritur online portalin e gjuhës greke:rofl: ku mund të mësoni greqisht në mënyrë autodidakte mesimet i keni ketu indeksi i mësimeve gjithashtu aty do të gjeni edhe fjalorin e greqishtes me...