• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Aforizëm okulte

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Nje mesues shpirteror eshte ai qe:

-eshte gjithmone i pranishem dhe i gatshem,por asnjehere imponues.
-nuk kerkon asgje si shperblim per kontributin e tij te dhene lirisht tek ai qe e kerkon,pervec respektit.
-nuk kerkon te besohet por lejon qe fjala e tij te vertetohet nga vete pervoja e nxenesit.
-nuk meson kurre dike qe nuk kerkon te mesohet.

"Kur nxenesi eshte gati, Mesuesi vjen." (aforizem okulte)
 

Exp

Administrator
#2
Por ne jemi shqipo dhe problemi ynë është
● që jemi imponues:swearing:
● ndonjë lekë edhe e duam:tso:
● po nuk na besove të marrim inat:punch:
● duam të të mësojmë me pahir:wondering:
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
Injorant mbi burimin e jetes, injorant mbi qellimin e jetes, injorant mbi ate qe e pret pertej vdekjes, por gjithsesi, duke e patur brenda vetes se tij pergjigjen per te gjitha keto ceshtje, njeriu eshte gati te sakrifikoje bukurine, te verteten, te miren brenda e jashte tij ne altarin plot njolla gjaku te ambicieve tokesore.

(Manly P. Hall)