• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

BMW kyc hajdutin brenda ne makine

Luka

Moderator
#1
Në Stail të SHBA-së, një hajdut fillimisht u dukë me fat kur pa një BMW 550i të hapur dhe me çela në timon. Kur pronari i mjerë i mjetit pa mungesën e makinës njoftoi menjëherë policinë. Ata, sipas proçedurave, njoftuan qendrën telefonike të BMW-së që mbështet pronarët e modeleve me shërbimin ConnectedDrive. BMW kyc hajdutin […]

The post BMW kyc hajdutin brenda ne makine appeared first on Site Luka Shqip.

Vazhdo leximin...