Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po mendoj sesa e shijshëm do jetë pastiçuaGatova nje pastice sot , e bera sipas menyres se ksaj nenes.
me thene te drejten doli shum e mire fiks si ne shqiperi shijaPo mendoj sesa e shijshëm do jetë pastiçua
yyy me 3 y do ketë dalë e mirësot bera kte .. por pa mish , yyy sa e mire doli , bofsh hajer oj none
nuk e haj mishin prandaj , ne vend te qepe me mish i hodha qepe , spec te grir dhe pak salce domate , doli e mire gjithashtuyyy me 3 y do ketë dalë e mirë
po ti bëje pak me mish të grirë
nuk e ha mishin thotë! hidhi mish ti se e hame nenuk e haj mishin prandaj , ne vend te qepe me mish i hodha qepe , spec te grir dhe pak salce domate , doli e mire gjithashtu
do ju bej vegjetarian dhe ju , te ruajme planetin si greta lolnuk e ha mishin thotë! hidhi mish ti se e hame ne
si greta thotë kjodo ju bej vegjetarian dhe ju , te ruajme planetin si greta lol
Edhe Al Kapone, mafiozi më i famshëm dhe më i nderuar në botë me taksat e kapën.Nothing is certain except for death and taxes.
spaska qene aq i zgjuar sa pablo escobar , qe i fshihte nen toke , atij ja hengren mijt letrat e paraveEdhe Al Kapone, mafiozi më i famshëm dhe më i nderuar në botë me taksat e kapën.
Kot së koti me pak llaf, se po të kishte ndonjë ekonomist të mirë do ishte bërë guvernator apo minimumi senator.
e mirë duket
na cmende me kte mishin, ne fakt skae mirë duket
me lëpi gishat?! epo gishtat lëpihen kur bëhen pis
gishtat bëhen pis kur ha mish
do ketë brinjë në fund të tasit
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.