Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
te shkuara , get well soonsëmurë. gjithë ditën
kalojmë nga forumi të na hapen sytë
Të shkuara.sëmurë. gjithë ditën
kalojmë nga forumi të na hapen sytë
po shoh kte dokumentarin ne netflix
Mirë se na erdhe, mungesa është ndjerëThash nje her ti hedh nje sy forumit, si ja cojne çunat e shqipopedies lol
Top jemi dhe ne gocat , mos isha un dhe exp qe e mbajm gjall forumin do ishte mbyllThash nje her ti hedh nje sy forumit, si ja cojne çunat e shqipopedies lol
Ty te kemi si zambak ne forum se per pak do ja kishin vene emrin forumit, murgjit.orgTop jemi dhe ne gocat , mos isha un dhe exp qe e mbajm gjall forumin do ishte mbyll
Mirë se na erdhe, mungesa është ndjerë
Zakonisht dhe historikisht ka pas ndodh e kundërta, meshkuj me emra femrash.E pra me mbani me kimet lol
mund te kete femra me emer meshkujsh si dihet haha
un e them troc skam pse fshihem
me kujtohen chatet e famshme lolZakonisht dhe historikisht ka pas ndodh e kundërta, meshkuj me emra femrash.
Këtu bëhet fjalë që epokën e artë të çateve, ku njerëzia vërshonte çateve të njihej me të tjerë.
Po edhe tani ndodh i njëjti fenomen por për arsye mashtrimi online dhe përfitime parash.
Atë thuaj, është bërë keq në gjithë Evropën, edhe më keq ka për t'u bërë dhe në vitet në vazhdim. Kam pas kontrata pune në vende të ndryshme në Evropë por kur vinte momenti të merrje vizë apo dokumenta qe e pamundur vetëm e vetëm se jemi të bardhë. 1. Merkel e mbushi Evropën me emigrantë të pakualifikuar, të padokumentuar, të rrezikshëm e të pakontrolluar vetëm e vetëm se NUK ishin të bardhë të cilët vetëm telashe po sjellin dhe ndoshta ripopullimin e gjithë Evropës. 2. Lufta e pafund në Ukrainë e financuar nga US/BE do e rrënojë krejt ekonominë evropiane, dhe kjo do sjellë në Evropë më shumë papunësi, humbjet e benefiteve sociale, inflacion, krim dhe korrupsion. 3. Por ndoshta është thjesht e mërkurë dhe jam pak i nxehur nga gjëra të tjera dhe e shoh më negativisht nga ç'duhet.Na hëngri mërgimi, sa ne vende perendimore lart e posht, e prap prokopi sbejme..
Une idene me jetu ne fshat e kam pas me kohe , po skisha mundesite , ndersa ka qe i kane mundesit po su vete mendja , dreq kjo puneIdealja do ishte të kishte robi ca prona të Shqipëri, tip ferme me pak fjalë, prej ku të siguronte dhe mbulonte shpenzimet e tij, plus edhe ndonjë burim të ardhurash online dhe nuk e vrisje mendjen ça thuhej apo ça bëhej...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.