• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Chit-chat

Exp

Administrator
#2
Diçka tjetër që paska ndyshur facebooku qënka që edhe pse ishte shpërndarë te faqja e shqipopedias këtu tregon vetëm përsonin që ka bërë ngarkimin. Dhe në fakt kjo është gabim pasi duhet të dalë edhe komenti që kemi bërë ne.
 

Shefi

Administrator
#3
Krijova një kategori të re, për fitimet online pasi është një temë që të gjithëve na intereson. Shiko ti @Poshnjari se mos gjesh ndonjë ndonjë ikonë se tani ka atë të paracaktuarën.
 

Uriel

Freelance Developer Uriel
#4
Ore 165 anetarë dhe si nuk doli njëri, për ndonjë dorë muhabet :angry::angry: vetëm për interes e shofin forumin :sarcastic::envy:
 

Exp

Administrator
#20
Jutubi po bën demonetizime në masë te videove. Çensurimet vazhdojnë, jo vetëm te guglli, por në twitter, facebook, patreon dhe shumë kompani të tjera të mëdha. Punët po venë gjithnjë e më keq kur stafi i gugllit i pushtuar nga politikat ekstremiste të majta konsideron ofenduese akoma dhe fjalën familje.