Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Po kush e di kur mbaron, kur te mbaroj ai mos nisi une te sdudioj e sdo na puqen akrepat kurre!@Shefi po te studjon kur te mbaroj së studjuari do te flasi
Hahahahahah ua cme kujtove se them se turpPo kush e di kur mbaron, kur te mbaroj ai mos nisi une te sdudioj e sdo na puqen akrepat kurre!
Po thuaje se dhe ashtu vetem ne dyja jemi!Hahahahahah ua cme kujtove se them se turp
Eshte nje foto ore me njerëz se dij a e ke par ?Po thuaje se dhe ashtu vetem ne dyja jemi!
Jo sdi gje per kete lloj foto!Eshte nje foto ore me njerëz se dij a e ke par ?
Hahahahah lere lere se lash namJo sdi gje per kete lloj foto!
Po tani do me rrij menja te fotoja ose beni gjerat deri ne fund ose mos na shperqendro mendimet!Hahahahah lere lere se lash nam
@Dr. Luka Amoreeee ckemi
dale ta gjej do ta coj pvPo tani do me rrij menja te fotoja ose beni gjerat deri ne fund ose mos na shperqendro mendimet!
kjo ishte nje injorim total
Qyqa mire qe se nxore publik se mo skishim ftyre ti shofim ne sy njerezit e mehalles! Phuu ca paske qene mi goce! Kryesore akrepat puqen mos merzitem kot!dale ta gjej do ta coj pv
Na ngatrove ti me ate qe the akrepa akrepaQyqa mire qe se nxore publik se mo skishim ftyre ti shofim ne sy njerezit e mehalles! Phuu ca paske qene mi goce! Kryesore akrepat puqen mos merzitem kot!
Po c'pati ky mbrem mire ishte! Hajt se i kalon!
Jemi përgjumsh, se kemi pirë akoma kafen e mëngjesitPo c'pati ky mbrem mire ishte! Hajt se i kalon!
Po se kisha une me akrepat tuasj moj, une kisha hallin tim!
@Dr. Luka foli goces sillu mire se ja theve zemren 7 copa!
eja e pim te dyJemi përgjumsh, se kemi pirë akoma kafen e mëngjesit
Po tani sa here vonon kaffen Ti, goca duhet me duru nervat tua te ashpra!Jemi përgjumsh, se kemi pirë akoma kafen e mëngjesit
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.