Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
u pa puna çdo gjysmë ore do dalë nga forumi se nuk i dihetQyqa iken robi nga forumi per disa ore dhe kur vjen e gjen veten te maruar
dashke grua cdo gjys oreu pa puna çdo gjysmë ore do dalë nga forumi se nuk i dihet
kush ta theu dr Luka?zemra ime eshte copa copa
po smë ka thën as një fjal ..kush ta theu dr Luka?
Ik ti më se do na ndash nga gruaja pa bërë asgjë.po smë ka thën as një fjal ..
Ăa kĂ«to po na pĂ«rzĂ«nĂ« nga forumi mo.u pa puna çdo gjysmĂ« ore do dalĂ« nga forumi se nuk i dihet
Ndjes .. thjesht ne kuader te shakas se bëj mëIk ti më se do na ndash nga gruaja pa bërë asgjë.
Qyqa une kete Niki e dija per femer mi, na doli cun! Sbohet tag jo eshte cun i pakapshem atehere!
jo eshte nje antare djal me N mbrapsht jo Niki por NkiQyqa une kete Niki e dija per femer mi, na doli cun! Sbohet tag jo eshte cun i pakapshem atehere!
Epo ashtu e kam perceptuar si vajze! Nejse gabim i imi! Ndjese!jo eshte nje antare djal me N mbrapsht jo Niki por Nki
Nese e shef avarin dhe pa @Ele _n çift jam dhe po zhdepemi me fara luledielli tere diten.@NKI & @Ele ( @Exp ma bej pak tag kte Nki se nuk e bej dot )
Më duket se nuk bëhet sepse është ashtu siç e ka thënë kjo teta@Exp ma bej pak tag kte Nki se nuk e bej dot )
Sbohet tag jo eshte cun i pakapshem atehere!
Aty është lezeti të jesh çift pa tagPo ter cift ju
Tema eshte thjesht per humor se nuk duam tju prishim pun jo
ps mund te vesh nje nick tjeter pasi nuk te bejm dot tag
@Uriel Hellow burri im
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.