Çuçuritje 2021

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Ja një shembull sesi media e kapur botërore mashtron dhe manipulon njerëzit. Edhe kur autori nuk është i bardhë e quajnë të tillë. Andi No është një gazetar i pavarur dhe e nxjerr bllof një gazetar shpifës
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Revolta e afro-amerikaneve ka me shekuj dhe do vazhdoje te kete kjo eshte e sigurte si e permendi edhe Exp me lart, ata u ngriten ne emer te nje te ziu sepse po te ishte i bardh aq buje sdo kishte bere, po kishin mbledhur aq shume mllef ndaj amerikes qe i kane keqtrajuar.

The funniest thing I've seen this week

Revolta e afro-amerikaneve ka me shekuj dhe do vazhdoje te kete kjo eshte e sigurte si e permendi edhe Exp me lart, ata u ngriten ne emer te nje te ziu sepse po te ishte i bardh aq buje sdo kishte bere, po kishin mbledhur aq shume mllef ndaj amerikes qe i kane keqtrajuar.
Edhe kjo në fakt nuk është kaq e thjeshtë. Amerika është vendi me më pak paragjykime në botë. Ndërsa përsa i përket historisë edhe ajo është deformuar dhe po përdoret për qëllime politike, përderisa kemi fake news imagjino se ça bëhet me fake history. Amerika është shteti i parë në botë që i dha fund skllavërisë, jo vetëm kaq por bëri çmos që të ndalohet në gjithë botën. Pra të bardhët i dhanë fund, as turqit, as arabët as kinezët as afrikanët as as as. Madje skllevërit nga Afrika iu janë shitur tregëtarëve nga pronarë zezakë nga Afrika, akoma thuhet se skllavopronari i parë në amerikë qe zezak por ketë nuk e di me siguri, dhe më pak se 5% të popullsisë në SHBA ishte skllavopronare dhe një pjesë e mirë e skllavopronarëve ishin me ngjyrë. Gjithsesi shumica e tyre shkuan në amerikën latine kryesisht në brazil (në nga vendet më të dhunshme në botë). Këto janë faktet, ajo që po ndodh në SHBA 70 vitet e fundit është se duan të bëjnë gjiiithë popullsinë e bardhë fajtore ka edhe një term apostafat për këtë white guilt.

Ndërsa përsa i përket skllavërisë nuk kemi pse të shkojmë larg këtu e kishim turqinë larg e dimë mirë ne sesa të mirë janë popujt jo të bardhë kundra evropianëve. Evropa mezi merret vesh me fqinjët e saj e jo më pastaj me lloj lloj popujsh.
A ka llogjikë që ne të shkojmë sot të turqi dhe turkun e parë që do kapim t'i themi TI E KE FAJIN QË NE JEMI KËSHTU SIÇ JEMI. Kjo nuk ka sens.
Nga vitet 70 kishte protesta të dhunshme të zezakëve finacuara nga miqtë e sorrës me emrin black panthers, organizatë terroriste por pastaj u prishën, madje dhe atë që e lavdërojnë dhe mbajnë me të madhe Martin Luter King nuk ishte veçse një vegël e tyre dhe një marksit i voçkël. Si vegël po përdoren të gjithë popujt me ngjyrë. Policia kap kriminelë kudo në botë. Mos vallë policia në greqi dhe itali që ka arrestuar me dhjetëra mijëra kriminelë shqiptarë është raciste? :movember: Jo! mbi 90% të rasteve janë fajtorë, të tjerat pastaj mund të jenë dhe abuzime. Është një kuziozitet jo shumë i njohur por zezakët e afrikës i kanë zët zezakët e amerikës.
Nejse... Por një gjë është e sigurtë skërfyelli nuk do sjellë polakë apo letonezë por banganleshas dhe pakistanezë, nëse edhe kjo ju duket koipidencë ça të them më shumë unë.

BBC është plehrë

kjo po

Hidhi nje sy @Exp dhe ndoshta e kupton pse afroamerikanet e vuajne shume rracizmin..

@Uriel më ke borxh 7 minuta :cwl:

kjo po është shpikje, pak e ngadaltë por punën e bën

Hidhi nje sy @Exp dhe ndoshta e kupton pse afroamerikanet e vuajne shume rracizmin..

Të gjithë flasin për të ligat që bëjnë të bardhët në kurriz të atyre me ngjyrë, (shumë herë mashtrime të verifikuara)
askush nuk flet për gjithë të mirat të bardhët bëjnë për ata me ngjyrë (nuk i thonë sepse e kemi për detyrë mesa duket...)
por më e bukura është se nuk thonë për të mirat që ata me ngjyrë bëjnë për të bardhët (përpiqen të thonë por nuk para ka...)
dhe më e bukura e të bukurave nuk përmenden fare krimet e tyre ndaj të bardhëve......

Cila është arsyeja që vendet më të mira dhe më të sigurta për ata me ngjyrë janë vendet ku jetojnë të bardhët.
me siguri racizmi :cwl:

Ja një histori që më nxorri tuiteri sot.
E1BsKfLWEA8kCca.jpg

E1BsKfLWYAoeyes.jpg

E1BsKfMXEAMBOt6.jpg

E1BsKfMXsAQABja.jpg

budallai nuk ka brirë, kjo fëmra ktu o vlla pësoi reaksion të rëndë megjithatë po nxit dhe të tjerët ta bëjnë vaksinën...
mesa duket është siç i thonë inglezët Misery loves company. (vuajtja do shoqëri :cwl: )

Një mjek shkruajti një lajmërim vdekjeje sepse donte të tallte ata që nuk e bënin koronavaksinën. Bën vaksinën dhe vdes
E0_pSBvWQAEj3vj (1).jpg

po kjo tani ka për t'i zgjidhur problemet
sa më lartë të jetë histeria dhe ulëritja aq më shumë do ndërgjegjësohet ai që ka ndërmend të bëjë një vrasje

jam kurioz të di sesa gra dhe sesa burra vriten çdo vit, sepse nëse dalin që janë më shumë burra, ça do bëjnë këto
mushqerrat e sorrës do kërkojnë barazi që të kemi të njëjtë numër vrasjesh...

po kjo tani ka për t'i zgjidhur problemet
sa më lartë të jetë histeria dhe ulëritja aq më shumë do ndërgjegjësohet ai që ka ndërmend të bëjë një vrasje

jam kurioz të di sesa gra dhe sesa burra vriten çdo vit, sepse nëse dalin që janë më shumë burra, ça do bëjnë këto
mushqerrat e sorrës do kërkojnë barazi që të kemi të njëjtë numër vrasjesh...

Më ke borxh 1.29 minuta :movember: :lol:

• Pëlqej
Reagimet: Exp
Më ke borxh 1.29 minuta :movember: :lol:
na i ka fax news edhe tyve edhe muve
por e shtova për të bërë një ilustrim sesi feminismi dhe aktivistët e qoftëlargut përdorin dhe shfrytëzojnë tragjeditë njerëzore
për të avancuar axhendat e tyre të ndyta.
(siç i thonë të majtët e hamerikës - don't let e tragedy go to waste - mos e lër një tragjedi të harxhohet kot)

Në vinte për të vjellë kur shikoja videot tiktok të infermiereve që kërcenin si idiotë nëpër spitale. Diçka vërtet e shpifur dhe të vinte ndot.
mesa duket virusi kap shumë pak mushkëritë, më shumë rrezikojnë trutë e kokës.

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back