Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Nike lançon atletet e para të dedikuara Satanait. (Vite më parë këta e mbanin të fshehtë adhurimin ndaj tij)
Në të citohet Luka 10:18 (Edhe ai u tha atyre: Shikoja Satanain kur ra nga qielli si vetëtimë.)
View attachment 1672
Dhiata e Re është libri më i përkthyer në shqip. Duhet të ketë nja dhjetë versione të ndryshme. Realizimi i këtij projekti tek Shqipopedia është me të vërtetë një punë kolosale. Ka vlera jo vetëm në në aspektin albanologjik, por edhe atdhetar. Gjithashtu vlera kryesore e saj është dhe tek aspekti fetar, por nuk deshëm të hapnim diskutime të këtij lloji. Janë zgjedhur dy përkthimet më të vjetra, i Meksit (1821) dhe Kristoforidhit (1879), si dhe dy versionet më të përhapura ortodoksi dhe diodati. Madje Kristoforidhi bëri edhe versionin geg, por gërmat janë të veçanta dhe vështirë të transkriptohen. (më vonë mund të shtojmë edhe skanimet origjinale, por dhe shqiptimet sipas kapitujve në gjuhë të ndryshme)@Exp meqë ra fjala tek bibla pse nuk ke edhe përkthimin Bote e Re dhe Don Simon Fipilaj?
Nike vitet e fundit, ka marrë rrugën e qoftëlargut. Madje nga amerika shumë njerëz e bojkotojnë këtë markë, pasi është një kompani vërtetë demonike dhe promovon gjëra që njerëzit normalë nuk i duan, përveç kësaj është një kompani raciste, urren popujt evropianë dhe racën e bardhë.Ja ma shpjego pak këtë se jam edhe një fans i Nike.
Nike vitet e fundit, ka marrë rrugën e qoftëlargut. Madje nga amerika shumë njerëz e bojkotojnë këtë markë, pasi është një kompani vërtetë demonike dhe promovon gjëra që njerëzit normalë nuk i duan, përveç kësaj është një kompani raciste, urren popujt evropianë dhe racën e bardhë.
Këto quhen atletet e satanait, dhe kanë edhe një pikë gjak njeriu...
Unë nuk them që të grisësh rrobat që kanë logon e tyre, por në të ardhmen nuk ka pse tjua japësh paratë këtyre fundërrinave.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.