Çuçuritje 2021

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Di gjë ndonjëri nëse kjo është e vërtetë apo jo... Ne vërtet i shmangemi politikës, aq më tepër asaj shqiptare, por nëse kjo është e vërtetë është problem jetik kombëtar sepse ka të bëjë me shpopullsimin dhe zëvendësimin e popullsisë shqiptare.

Shume e vertet, madje e ka perseritur edhe mbreme ne OPEN ne Top Channel ku ka kaluar ligji i ri per kete situate.
Qesharake edhe e vertet por ja qe ndodh.

Lot :rofl2::rofl2:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

• Pëlqej
Reagimet: Exp
një gjë nuk mora vesh unë këtu. si ka mundësi një kapanon në këtë farë feje
të ketë një kamer haj definishën.

Di gjë ndonjëri nëse kjo është e vërtetë apo jo... Ne vërtet i shmangemi politikës, aq më tepër asaj shqiptare, por nëse kjo është e vërtetë është problem jetik kombëtar sepse ka të bëjë me shpopullsimin dhe zëvendësimin e popullsisë shqiptare.

Shume e vertet, madje e ka perseritur edhe mbreme ne OPEN ne Top Channel ku ka kaluar ligji i ri per kete situate.
Qesharake edhe e vertet por ja qe ndodh.

Rhama është kryeministri/ushtari më i mirë i instaluar në botë nga sorra. Ai është model deri deri tani po i zbaton me përpikmëri të gjitha kushtet që i kanë dhanë. Është globalist, që do të thotë është armik i popullit të tij. Ai dhe qindra politikanë, deputetë, gazetarë, opinionistë, gjykatës kanë për ta rrafshuar krejt Shqipërinë në dekadat në vijim nëse nuk ndalen....

Filloi. Kremtimi i Pashkëve, i paligjshëm

Prej dekadash është shpalluar një luftë e padukshme kundra popujve evropianë ose të bardhë, e cila po manifestohet fuqishmën në SHBA-në e kapur nga dip stejti. Më në fund shpresa dhe vjen vetëm nga evropa lindore. Ministri i punëve të jashtme të Rusisë ka folur për këtë.

Qeni i rrëmben gazetares mikrofonin dhe ja mbath me të katërta...

Jutubi paska hequr 2.5 milionë mospëlqime nga videot e Bidesë
:cwl: :cwl: :cwl:

Ça filluan të bëjnë politikë edhe "Like-t" dhe "Dislike-t" këta?
Patjetër sepse nëse presidenti thotë ne do lejojmë abortin në muajin e nëntë, dhe kjo video do ketë 500like dhe 5milionë dislike del në shesh që populli nuk i pranon këtë ndyrësirrllëqe, por nëse i bllokon disliket atëherë ata vazhdojnë programin dhe thonë që edhe populli e do këtë gjë...

Fejsbuku korrigjon nje status te gruaje qe kishte bere vaksinen pasi ajo po ankohej, pas nje jave ajo vdes.
Ja pse duhet çensura. Çensura është mjeti më kryesor i një diktature

desiree-penrod-vaccine-killing-me-FB-post.jpg

Kete pjesen e vaksines e kam veshtire ta besoj, pasi nje pjese e popullsise e ka pranuar ta beje dhe eshte ne gjendje shume te mire.

Lipja apo princi Filipi siç i thonë britanikët, burri i mbretëreshes vdes në moshën 99 vjeçare
2021.04.09-11.27-revolvernews-60703a2394d2f.png

Demokracia një iluzion dhe nje utopi afatshkurtër. Monarkia është i vetmi sistem që va vlen
1617991139417.jpg

të paparë janë këta

Shtimi i popullsisë globale në 2020 është më i ulëti në 100 vitet e fundit

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back