Çuçuritje 2021

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Majmumi luan pingpong me mendje. Ky është programi neuroling i Elon Maskut i cili ka për t'u përdorur për të paralizuarit
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Interesante hë, ca vrasje bëhen më sensacionale dhe ca jo.
Gjithmonë në mediat e kapura, kur vrasësi është i bardhë bëhet bujë dhe na çajnë veshët për muaj të tërë
ndërsa kur nuk është i bardhë lajmi as që përmendet....

Interesante hë, ca vrasje bëhen më sensacionale dhe ca jo.
Gjithmonë në mediat e kapura, kur vrasësi është i bardhë bëhet bujë dhe na çajnë veshët për muaj të tërë
ndërsa kur nuk është i bardhë lajmi as që përmendet....

Po aty është problemi se kur bëhet nga të bardhët merret për racizëm. Sikur vetëm të bardhët janë racist.

• i mërzitur
Reagimet: Exp
Po aty është problemi se kur bëhet nga të bardhët merret për racizëm. Sikur vetëm të bardhët janë racist.
O zot më ndihmo të urrej njerëzit e bardhë.
Ja këto thuhen në këtë libër i promovuar nga elitat.
Ej e imagjinoni dot sikur dikush të shkruante
O zot më ndihmo të urrej njerëzit jo të bardhë, do ishte bërë nami në media, tv, internet, gazetat, organizatat joqeveritare që urrejnë gjithë popujt evropianë, (shoqëriae e hapur etj, etj) protesta, revolta, ndëshkime, shkarkime nga puna, madje edhe listat e personave që e kishin blerë atë libër. Do shikoje edhe në Shqipëri gjithë sorrakët e mëdhenj e të vegjël të thërrisnin me histeri për racizëm.
2021.04.11-03.04-revolvernews-60730fe68bad7.png

nuk ka dallim fare midis burrave dhe grave
mor po hiç fare :cwl:

Kjo edhe pse te bën për të qeshur, faktikisht është diçka që viret se më së shumti kohët e fundit. Madje propaganda e zgjatur pre dekadash ka bërë që të paktën në vendet anglishtfolëse vetëm të bardhët të kënë mospëlqim dhe urrejtje për racën e tyre.
Kjo gjë sepse personi më i urryer sipas teorisë së interseksionalitetit, bota ndahet në viktima dhe tiranë dhe për çdo gjë që ke apo nuk ke të shtohen apo hiqen pikë. Dhe në majën e piramidës si tiran, armiku numër një në botë, është Mashkulli i Bardhë Hetroseksual i krishterë (Straight Christian White Male), është personi më negativ dhe që duhet zhdukur. Kjo është edhe arsyeja pse Bideja mori si nënpresidente atë që mori, e kundërta e mashkullit, femra, e kundra e të bardhës e zeza, e kundërta e krishtës ciladogjë tjetër, po të ishte dhe lesbike apo me ndonjë të metë tjetër aq më mirë. Ndoshta duhet hapur një temë e madhe dhe apostafat për këtë.
Kjo gjë ka filluar të aplikohet gradualisht edhe tek ne. Ishte një rast një përgjegjëse e cila fliste me fjalorin neomarksist e cila porosite me nënqeshje që duhet të punësojmë shtresat e margjinalizuara dhe tju japim prioritet më shumë, paçka e bëjnë apo jo punën, paçka e kanë apo jo kualifikimin e duhur, pakça nëse Shqipëria është ende mbi 90%+ entikisht shqiptare. (shtresat e margjinalizuara tek ne janë, arixhinjtë, magjypët.)
(kjo duhet të krahasohet edhe me planifikimin e ardhjes së argatëve paksitanezë që tha gjarpri i gjatë i sorrës)

Ky nuk është film por një video reale. Ata që flasin për rhacisëm kur ekzekutuesi është race e bardhë,
heshtin dhe thonë këto janë krime nonsense kur nuk është i tillë.
Akoma ne që bëjmë llogje kot lart e poshtë dhe shajmë italianët apo grekët dhe i quajmë racistë,
shqiptarët janë më të rrezikuar nga shqiptarë të tjerë sesa nga italianët apo grekët.

me ardhjen e bides intensifikohet konflikti i ukrainës kundra rusisë, pasi globalistët e kanë armik rusinë dhe duan ta shkatërrojnë përsëri siç bënë 100 vite më parë re revolucionin bolshevik....

faqe e mire videosh

Po krijohet një teknokraci dhe tirrani mjekësore, po nuk vaksinohesh nuk je më pjesëtar i shoqërisë dhe po shpërndave një lajm thjesht çensura nuk ta lejon. Psh lajmi se një themesues i organizatës terroriste BLM (black lives matter) në SHBA e cila financohet nga globalistët dhe sorra.
ka blerë 4 shtëpi lluksose nuk lejohet jo vetëm ta bësh share por as ta dërgosh me mesazh. https://nypost.com/2021/04/10/inside-blm-co-founder-patrisse-khan-cullors-real-estate-buying-binge/ Prit kur edhe këtu të dalin organizata të tipit jevg lives matter etj etj do kenë mbështje të plotë nga qeveria e sorrës këtu.

Një nga reklamat më epike të krijuara ndonjëherë:hello:

në fakt këtë e kam bërë edhe unë një herë
por pastaj u zgjova nga gjumi
:rofl2:
:cwl:

Globalistët kur e panë që pas disa dekadash bota nuk po ngrohej,
temin Grohja Globale e ndryshuan në Nryshimet Klimaterike
tani po e ndryshojnë edhe këtë dhe po e bëjnë Emergjencë Klimaterike
prisni kur edhe këta papagallët tanë të fillojnë ta përdorin.

Globalistët kur e panë që pas disa dekadash bota nuk po ngrohej,
temin Grohja Globale e ndryshuan në Nryshimet Klimaterike
tani po e ndryshojnë edhe këtë dhe po e bëjnë Emergjencë Klimaterike
prisni kur edhe këta papagallët tanë të fillojnë ta përdorin.

E po mire mo, duhet kthyer guna nga fryn era:facepalm: nuk i biet murit murit me:bhow:

Status
Nuk është e hapur për përgjigje të mëtejshme.
Back