Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ç'është e vërteta çfarë është thënë nga Greqia dekadat e fundit ka rezultuar të dalë e vërtetë. Teknologjia edhe pse është një ndihmesë e madhe e njerëzit po përdoret për keq. Nuk kam informacion nëse pikërisht këto letërnjoftime ka për të qenë ato për të cilat flitet por gjithsesi jam dakort që ajo ka për të ndodhur, në një mënyrë apo në një tjetër. Është e poshtër mënyra sesi media e shitur i hedh poshtë këto shqetësime duke i quajtur konspiracione... I vetmi person që fliste në Greqi për këto ishte Kristodhuli i cili u eleminua në mënyrë të tillë për të mos rënë në sy dhe u zëvendësua me një tjetër që rri urtë dhe nuk flet me gojë. Dëgjoje çfarë ka thënë çerekshekulli më parë, të gjitha janë përpara syve tanë tani dhe nuk mund të mohoen dot. Njeriu i zakonshëm i kohëve të fundit është i vetëm, dhe nuk e di se çfarë e pret. Kjo nuk është vetëm një luftë lundra lirisë, këta njezëz janë demonikë gjer në palcë, Vetëm Zoti na ndihmon.@Exp hë mo ça ke të na thuash për këtë?
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.