Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
even math can lie , everything depends on the point of view (relative)
Matematika mund të jetë edhe kështu:
Madje gjeta edhe origjinalin që mund ta shikoni më poshtë:
Unë do të thosha bravo ShefitBravo @Dr. Luka që paske gjetur dhe orgjinalin
gjëra të tilla ka plot, madje ka libra të tërë për "problematikat" e matematikës
kjo më kujton një rast konkret. kur shefi punonte në një kompani e cila merrej dhe me ndërtime
donte të krijonte një sistem të automatizuar që të nxirrte preventivat në mënyrë sa më të shpejtë
që të fitoje kohë dhe të jepje një ofertë paraprake me përafërsi se sa mund të kushtonte një projekt.
Pasi u këshillua shefi me inxhinierët e bëri sistemin në excel i të cilit i jepje parametrat dhe të nxirrte ofertën
ja dashë sistemin edhe kryeinxhinierit që të merrej me testimin dhe rezultoi që funsiononte.
e testova edhe unë dy herë të tjera me disa projekte të përfunduara dhe përsëri doli mirë.
megjithatë shefit nuk iu mbush mendja dhe po kontrollonte rezultatet me imtësi
përfundimisht doli se çfarëdolloj parametrash (numra) të fusje në sistem rezultati dilte pak a shumë i njëjtë
Në Antarktidë kishin bërë një shpim 93metra dhe njëri hodhi kamerēnNuk e kuptova këtë...
Shumë impresionuese vërtet, dhe pikërisht ashtu është, arritën në tokë e cila kushedo sesa kohë ka qenē e izoluar nga bora dhe do bëjnë kërkime për të parë çdo gjejnë.Mua mu duk e frikshme sikur po shkonte ne nje dimension tjeter ajo kamera ...
mesa kuptoj e gjithe ajo thellesi eshte bora e ne fund arrin ne siperfaqen e tokes.
kushedi ca gjerash do gjejne aty ne akujt mijra vjecare ata shkenctaret , mbase dhe ndonje virus qe ska qene aktiv per shume gjate
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.