• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Emisione me video për bebe & fëmijët parashkollorë

Exp

Administrator
#1
Edukimi i fëmijeve fillon shumë herët. Ne ju rekomandojmë dy programe edukative që mund të filloni t'i përdorni akoma edha pa mbushur një vjeç.
Baby Einstein dhe Brainy Baby. Madje shumë pjesë të tilla mund t'i gjeni dhe në youtube, ja dy episode të rastësishme që gjetëm.

Baby Einstein - Baby MacDonald

Brainy Baby - Talking hands