• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Facebook Ads vs Google Ads

Exp

Administrator
#1
Reklamimi në Fëbë dhe reklamimi në Gë.
Pashë këtë video që flet për filozofinë dhe ndryshimet midis këtyre dy platformave dhe mund të them që jam 100% dakord.