Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Ça është ky film shqiptarKështjella e fundit.
Jo mo jo. Është një film amerikan. Bën fjalë për një gjeneral i cili dënohet për një vepër. Aty në burgun ushtarak drejtori është një kolonel i cili vepron shpesh herë kundër rregullave të etikës. Dhe ai bën një kryengritje.Ça është ky film shqiptar
Ne vertete rregulloren nuk e kemi postuar, por ti a e di qe gjuhet e huaja nuk ndalohen, apo e perkthen qe te na e besh me te lehteJo mo jo. Është një film amerikan. Bën fjalë për një gjeneral i cili dënohet për një vepër. Aty në burgun ushtarak drejtori është një kolonel i cili vepron shpesh herë kundër rregullave të etikës. Dhe ai bën një kryengritje.
E kisha dëgjuar këtë. E kërkova se mos ky film bazohej në ngjarjen e vërtet por nuk e thoshte një gjë të tillë. Dhe e pashë që është dhe versioni i 2001 në gjermanisht, por nuk e kam parë.Film i bukur, versioni i pare ka dale ne gjermanisht ne 2001 i cili po ashtu eshte i bukur. Ky film bazohet ne nje ngjarje te vertete, pasi ky eksperiment ka ndodhur ne 1971, ne nje burg ne Stanford te Kalifornise, duhet te zgjaste 2 jave, por pas 6 ditesh u nderpre pasi nuk mund te vazhdohej me. Dhe jo vetem qe i kam pare te dy por dhe dokumentare dhe filmime nga eksperimenti orgjinal.
Legjendarët Olio & Stelio (Laurel and Hardy)
Pse nuk më the që ke dy këmbë
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.