Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
I pari quhet , Nese nje dite do te trokasesh ne porten time. Me Virna Lisi , kesaj i behet vajza drogaxhie e lufton me jeten qe ta ktheje prane vetes e pas shume veshtiresish ne fund ja arrin , e bija kthehet te shtepia e saj.Këta dy filmat nuk i kam parë. Përse bëhet fjalë?
Këtë të dytin ka të bëji me një djalë që e ka braktisur e ëma apo që i ka vdekur?
Tani që më the po më kujtohen. Por nuk jam shumë i dhënë pas serialeve.I pari quhet , Nese nje dite do te trokasesh ne porten time. Me Virna Lisi , kesaj i behet vajza drogaxhie e lufton me jeten qe ta ktheje prane vetes e pas shume veshtiresish ne fund ja arrin , e bija kthehet te shtepia e saj.
I dyti quhet Marko ne kerkim te nenes , nga apeninet ne ande ,
Marko mendonte qe e ema kish vdekur por zbulon qe ajo mund te jete gjalle , iken nga Italia ku jetonte me te jatin e niset per Argjentine ku e ema kish humbur , pas shume veshtiresish dhe me ndihmen e njerezve te mire qe takon rruges ja arrin te gjeje te emen dhe e bashkon me te jatin e behen nje familje perseri .
ps: duhet te jesh pak me i vogel ti qe si mban mend lol
Meqë ra llafi të shtojmë edhe titullin e filmit nëse e dimë
Atë maçupiçun 100% nga ky filmi duhet ta kem fiksim unë
Filmi "Madonna che silenzio c'è stasera"
I dashuruar marrëzisht - Innamorato pazzo!Une kam filluar i rishikoj kto filmat e vjeter ne youtube .shyqyr qe ekziston
I dashuruar marrëzisht - Innamorato pazzo!
Po shtyp rrushin..
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.