• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Instagram down!?

Uriel

Freelance Developer Uriel
#1
Instagram është rrëzuar dhe përdoruesit e mediave sociale janë shkatërruar.

Dhe duke u përpjekur për të hyrë në faqen e internetit ka treguar një 'gabim server 5xx'.
Përdoruesit ishin të zemëruar për këtë bug, me shumë njerëz që morën në Twitter për të parë nëse ata mund të zbulonin se çfarë po ndodhte.

Keni ndonje ide se cfare mund te jete pas kesaj?
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
#2
Instagram është rrëzuar dhe përdoruesit e mediave sociale janë shkatërruar.

Dhe duke u përpjekur për të hyrë në faqen e internetit ka treguar një 'gabim server 5xx'.
Përdoruesit ishin të zemëruar për këtë bug, me shumë njerëz që morën në Twitter për të parë nëse ata mund të zbulonin se çfarë po ndodhte.

Keni ndonje ide se cfare mund te jete pas kesaj?
Po e lexova diçka të tillë, por nuk mendoj se do jetë bug.
 

Exp

Administrator
#3
Nuk dija gjë. Çudi sepse nuk besoj se e ka nga trafiku. Me siguri ose bug ose sulm ska tjetër arsye.
 

Exp

Administrator
#5
Nuk fliste për sulme, por edhe sikur të kenë patur sulme nuk besoj se do e pranonin lehtësisht.
edhe unë mendoj se mund të jetë ndonjë sulm, pasi thjesht një konfigurim i gabuar serveri nuk ta mbush mendjen.

Dhe kur një faqe gjigande si fb është offline qoftë edhe për disa minuta kushedi sesa milionë dollarë kanë humbje. Vetëm ky incident i kushtoi rënie në bursë 1.8%