• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kënga që po dëgjoni...

Shefi

Administrator
#29
Një këngë interesante që ka disa versione në gjuhë të ndryshme.
Version në shqip të kësaj kënge e ka edhe Eli Fara - "Sonata"

Versioni në greqisht Haris Aleksiu - Tangoja e Nefelit

Versioni në turqisht Nilufer - Cok uzaklarda

dhe orgjinali është nga Loreena McKennitt " Tango to Evora "