• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kënga që po dëgjoni...

Shefi

Administrator
#76
Mëngjesi është momenti më i vështirë i ditës, ashtu si një raketë që lançohet, edhe ne kemi nevojë për shumë energji.
Siç e dini, raketa ka nevojë për fuqi jashtëzakonisht të madhe të ngrihet, madje mund të konsumojë rreth 50%
të gjithë karburantit, edhe ne na nevojitet shumë energji dhe forcë të zgjohemi dhe çohemi në mëngjes.
Tani pse e them këtë unë, puna është që këto ditë po zgjohesha nga një këngë për nja
shumë ditë rrjesht derisa zbulova cila ishte.
 
Last edited:

Shefi

Administrator
#78
E paharruar është kjo këngë. E vetmja që shefi ka ditur të luajë mirë në karrierën e shkurtër si muzikant. :rofl::rock:
 

niki

New Member
#79
Mëngjesi është momenti më i vështirë i ditës, ashtu si një raketë që lançohet, edhe ne kemi nevojë për shumë energji.
Siç e dini, raketa ka nevojë për fuqi jashtëzakonisht të madhe të ngrihet, madje mund të konsumojë rreth 50%
të gjithë karburantit, edhe ne na nevojitet shumë energji dhe forcë të zgjohemi dhe çohemi në mëngjes.
Tani pse e them këtë unë, puna është që këto ditë po zgjohesha nga një këngë për nja
shumë ditë rrjesht derisa zbulova cila ishte.
[Verse 1]
Half your life you struggle
Half your life you fly
Half your life makin' trouble
Half your life makin' it right
One day I'm the exception
Most days I'm just like most
Some days I'm headed in the right direction
And some days I ain't even close

[Chorus]
I'm a little bit steady but still little bit rollin' stone
I'm a little bit heaven but still a little bit flesh-and-bone
Little found, little don't-know-where-I-am
I'm a little bit holy water but still a little bit burning man
Burning man

[Verse 2: TJ Osborne]
I always loved the highway
I just don't run it as fast
I still go wherever the wind blows me
But I always find my way back
I still don't get it right sometimes
I just don't get it as wrong
I still go a little bit crazy sometimes
Yeah, but now I don't stay near as long

[Chorus]
I'm a little bit steady but still little bit rollin' stone
I'm a little bit heaven but still a little bit flesh-and-bone
Little found, little don't-know-where-I-am
I'm a little bit holy water but still a little bit burning man
Burning man
Still just a burn, burn, burning man
Still just a burning man

[Bridge]
Maybe I'll go to the desert
Find myself in the Joshua Tree
If we pass in the night then just hand me a light
And tell me you burned just like me

[Chorus]
I'm a little bit steady but still little bit rollin' stone
I'm a little bit heaven but still a little bit flesh-and-bone
Little found, little don't-know-where-I-am
I'm a little bit holy water but still a little bit burning man
Burning man
Still just a burn, burn, burning man
Just a burning man
Still just a burn, burn, burning man
Just a burning man

[Outro]
Just a burning man
Burning man, burning man


:top: