Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Murati tashme I ndjere kete kenge ja kushton tradhtis qe I ben gruaja. Ka qene I smure nga kanceri dhe ja ka dal por kur kupton tradhetin hek dore nga terapit dhe vdes . Deklaron se smundja qenka shume e lehte karshi tradhetise.Pse paska Murat këngëtarë unë kujtoja se që të gjithë qenë muratorë![]()
Leni llafet bo Like per inat @Dr. LukaPse paska Murat këngëtarë unë kujtoja se që të gjithë qenë muratorë![]()
Nuk jam dakort. Tradhëtia është e keqe por jeta vazhdon. Të vdesē robi se e tradhëton nusja?! Hajde mëndje hajde! Pa lidhje fare, dmth jo vetëm që të të tradhëtojnë po vdis fare më mirë! Ku është parë kjo! T'i bësh qejfin armikut (që në këtë rast armiku është nusja...)Murati tashme I ndjere kete kenge ja kushton tradhtis qe I ben gruaja. Ka qene I smure nga kanceri dhe ja ka dal por kur kupton tradhetin hek dore nga terapit dhe vdes . Deklaron se smundja qenka shume e lehte karshi tradhetise.![]()
E e e armiku me i afert dhe me I pameshieshem eshte burri!Nuk jam dakort. Tradhëtia është e keqe por jeta vazhdon. Të vdesē robi se e tradhëton nusja?! Hajde mëndje hajde! Pa lidhje fare, dmth jo vetëm që të të tradhëtojnë po vdis fare më mirë! Ku është parë kjo! T'i bësh qejfin armikut (që në këtë rast armiku është nusja...)
Jo të keqen jo
Ore e di që se ke keq ti?!Nuk jam dakort. Tradhëtia është e keqe por jeta vazhdon. Të vdesē robi se e tradhëton nusja?! Hajde mëndje hajde! Pa lidhje fare, dmth jo vetëm që të të tradhëtojnë po vdis fare më mirë! Ku është parë kjo! T'i bësh qejfin armikut (që në këtë rast armiku është nusja...)
Jo të keqen jo
E di, si nuk e di!Ore e di që se ke keq ti?!
E di, si nuk e di!
Normale që e di!
Kjo Zhaneta nuk e di.E e e armiku me i afert dhe me I pameshieshem eshte burri!![]()
Aman e lexova Zhaneta thash iii paskemi antare te re, harrova se jam une!Kjo Zhaneta nuk e di.
Ne po shanim gruan e Muratit që tradhëtoi burrin, kjo vete dhe i shan të gjithë burrat, madje edhe Muratin![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.