Kënga që po dëgjoni...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Pse paska Murat këngëtarë unë kujtoja se që të gjithë qenë muratorë :giggle:

Pse paska Murat këngëtarë unë kujtoja se që të gjithë qenë muratorë :giggle:
Murati tashme I ndjere kete kenge ja kushton tradhtis qe I ben gruaja. Ka qene I smure nga kanceri dhe ja ka dal por kur kupton tradhetin hek dore nga terapit dhe vdes . Deklaron se smundja qenka shume e lehte karshi tradhetise. 🙁🥺

Murati tashme I ndjere kete kenge ja kushton tradhtis qe I ben gruaja. Ka qene I smure nga kanceri dhe ja ka dal por kur kupton tradhetin hek dore nga terapit dhe vdes . Deklaron se smundja qenka shume e lehte karshi tradhetise. 🙁🥺
Nuk jam dakort. Tradhëtia është e keqe por jeta vazhdon. Të vdesē robi se e tradhëton nusja?! Hajde mëndje hajde! Pa lidhje fare, dmth jo vetëm që të të tradhëtojnë po vdis fare më mirë! Ku është parë kjo! T'i bësh qejfin armikut (që në këtë rast armiku është nusja...):angryred:
Jo të keqen jo

Nuk jam dakort. Tradhëtia është e keqe por jeta vazhdon. Të vdesē robi se e tradhëton nusja?! Hajde mëndje hajde! Pa lidhje fare, dmth jo vetëm që të të tradhëtojnë po vdis fare më mirë! Ku është parë kjo! T'i bësh qejfin armikut (që në këtë rast armiku është nusja...):angryred:
Jo të keqen jo
E e e armiku me i afert dhe me I pameshieshem eshte burri! 😅

Jo të keqen jo
Ore e di që se ke keq ti?!

Kjo Zhaneta nuk e di.
Ne po shanim gruan e Muratit që tradhëtoi burrin, kjo vete dhe i shan të gjithë burrat, madje edhe Muratin :angryred:
Aman e lexova Zhaneta thash iii paskemi antare te re, harrova se jam une!😅
O nuk shava Muratin po shava rivalin e Muratit!😅

Back