• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Keshilla para se te beni update ose upgrade

#1
Keshilla para se te beni update ose upgrade
Zakonisht përditësimet (update) dhe upgrade (përmirësime) bëhen me synime të mira. Duke patur këtë ndërmend shumica prej nesh i instalojmë sapo ato janë të disponueshme. Por mjerisht kjo nuk del gjithmonë për mirë. Për këtë arsyeje, në këtë artikull do të japim disa këshilla para se të bëni përditësim ose upgrade. Keshilla para se te […]

Lexoni Keshilla para se te beni update ose upgrade