• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Kontriboni për forumin duke postuar.

Uriel

Active Member
#1
Të gjithë atyre që kanë deshirë të kontribojnë për faqen tonë duke postuar tema të reja.

Nga që jemi në fillim dhe forumi nuk është shumë e zgjeruar për shqipëtarët, nuk kemi përsona aktiv në faqe. Tema ka shumë dhe të rëndesishme që dalin çdo ditë, deshira për të informuar antarët dhe vizitorët e faqes tonë është e madhe por problemi është se nuk kemi shumë kohë dhe nuk i përballojmë të gjitha. Prandaj dhe përkufizohemi tek më të rëndesishmet.
Ata që kanë deshirë të marrin pjesë duhet të deklarojnë më poshtë dhe duhet të kenë parasysh disa gjëra:

Temat që do të postojnë duhet të përkasin ne sektoret perkatese te forumit.

Materjali i temes duhet të jetë përkthyer nga vetë autori dhe nuk duhet marrë nga një forum tjetër të njëjtë me forum (nëse merret nga një faqe tjetër shqiptare me tema të përgjithëshme duhet të theksohet burimi).

Kontriboni që të bëjmë një faqe për forum në shqip ne të njëjtin nivel me ato të huajat!