Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sot e pashë edhe nga mediat e huaja dhe më habiti që e transmetoi edhe Top-i por këta si e ke referuar edhe ti mundohen të hanë nga çdo anë.Po e kam dëgjuar dhe këtë, nuk e kisha dëgjuar nga topi që e jepte me kaq gëzim...
shiko edhe mospëlqimet, populli nuk i do këto gjëra.
i bëra edhe unë ca mospëlqime, por i hoqi shejtanka jutub
ky ishte edhe komenti i parë
Hahahaa O Alfred çako.. O gjigand.. filluan çipet
*(edhe top channel është një kanal i dyshimtë, një në fillim u fut fuqishëm në treg duke i sfiduar të gjithë kanalet e tjera të jetë vetëm paratë e lorikafesë thua? Ndoshta edhe janë por axhenda nuk është, pro familjes, pro atdheut)
Zyrtarisht SHBA-ja po e pezullon vaksinën xhonson and xhonson që mbahej si më e mira...
por nuk është se ne po promovonim këtë vaksinëme sa po dëgjohet vaksina më e mirë është Xhonson and Xhonson
Ne nuk kemi thënë që vaksinat në përgjithësi janë të këqia. Madje kemi shpresuar akoma për ndonjë të mirë për koronën. Puna është se këto vaksina, nuk kanë patur kohën e mjaftueshme për t'u testuar siç duhet. Madje zyrtarisht CDC Qendra Amerikane e Kontollit të Sëmundjeve nuk ka çertifikuar asnjërën, thjesht janë lejuar të përdoren meqë kemi emergjencë, por përgjegjësinë e mban pacienti dhe nëse ndodh diçka nuk ke të drejtë ta hedhësh kompaninë farmaceutike në gjyq. Ja këto gjëra na bëjnë ne të hezitojmë. Madje shpresuam se mos vaksina xhonson qe më efikase ngaqë ishte vetëm më një dozë, por ajo doli më problematikja. Unë nuk jam i mendimit se vaksina ka konspiracion sepse nuk kam fakte për këtë, vaksinimi tani mbi të gjitha është bërë biznes. Në opinionin tim për ata që duan të vaksinohen me patjetër ka mundësi që më e mira të jetë rusja. Nuk i besoj, as amerikanët as kinezët kështu siç ka vajtur puna. (Sepse virusi doli nga Kina në një laborator ku kishte dhe amerikanë.) Secili ka të drejtë të vendosë vetë, por mjeku im i lagjes, apo edhe mjeku më i mirë i Shqipërisë po të duash nuk na e garanton dot ne se çfarë ka vaksina brenda, apo se çfarë pasojash mund të ketë afatgjatë.Exp jane bere te gjithe eksperte e flasin mbi vaksinat me teorira konspiracioni nga me te ndryshme duke i bere njerezit te dyshojne per gjithcka e per cdogje tjeter. Vaksinat jane krijuar per te shpetuar jete nga kjo semundje qe po kalojme dhe po na mer jeta nje drejtim tjeter. Une jam i mendimit qe duhet te jemi optimiste dhe te gjithe duhet ta bejme per te miren e te gjitheve dhe njerzve qe duam.
Influecuesit në rrjetet sociale po paguhen me mijëra dollarë të bëjnë vaksinën dhe ta publikojnë atë në internet
nuk e di a e kuptove, përfaqësues të kompanive të vaksinave po u japin para influencuesve të promovojnë vaksinën.Pse me patjeter njerezit me influence e perdorin ne baze te lekut, dhe jo per te shpetuar jeten e njerezimit?
Sipas teje qenka me prioritet leku se jeta njerezore, nese ti do kishe kete influence do e beje?
Të drejtë ke, është pjesë e çensurës që ka jutub, fejsbuk dhe tuiter.Çfarë kishe postuar këtu ti?
Kur të them unë që me videot posto edhe një përshkrim se për çfarë bëhet fjalë, hiç ti. Hajde gjeje tani se për çfarë bëhesh fjalë.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.