Koronavirusi

A do e bëni vaksinën e koronavirusit?

• Jo, në asnjë mënyrë!

Votes: 4 36.4%
  • Po, patjetër.

Votes: 4 36.4%
  • Nuk e kam vendosur akoma.

Votes: 3 27.3%

• Total voters
    11
  • Poll closed .
Masaçuset, një tjetër shtet në SHBA po e pezullon vaksinën Xhonson end Xhonson.
Se por krijon probleme serioze shëndeti si psh. mpikse gjaku.

Njerëzit e marrë thonë se kovidi është një shans i mirë për qëllime politike.
në fakt kovidi dhe çdo gjë që po bëhet ka qëllime politike

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Zyrtarisht SHBA-ja po e pezullon vaksinën xhonson and xhonson që mbahej si më e mira...

"Maska e së ardhmes" këtë thotë forumi satanik ekonomik botëror
duan të kemi maska përgjithmone, sikur të jemi qen

Ato që ke referuar më lartë nuk janë kushedi se çfarë. Këtij lajmi ça t'i bëjmë ne?

Kësaj duhet t'i frikësohesh.

Po e kam dëgjuar dhe këtë, nuk e kisha dëgjuar nga topi që e jepte me kaq gëzim...
shiko edhe mospëlqimet, populli nuk i do këto gjëra.
i bëra edhe unë ca mospëlqime, por i hoqi shejtanka jutub

ky ishte edhe komenti i parë
Hahahaa O Alfred çako.. O gjigand.. filluan çipet

*(edhe top channel është një kanal i dyshimtë, një në fillim u fut fuqishëm në treg duke i sfiduar të gjithë kanalet e tjera të jetë vetëm paratë e lorikafesë thua? Ndoshta edhe janë por axhenda nuk është, pro familjes, pro atdheut)

Po e kam dëgjuar dhe këtë, nuk e kisha dëgjuar nga topi që e jepte me kaq gëzim...
shiko edhe mospëlqimet, populli nuk i do këto gjëra.
i bëra edhe unë ca mospëlqime, por i hoqi shejtanka jutub

ky ishte edhe komenti i parë
Hahahaa O Alfred çako.. O gjigand.. filluan çipet

*(edhe top channel është një kanal i dyshimtë, një në fillim u fut fuqishëm në treg duke i sfiduar të gjithë kanalet e tjera të jetë vetëm paratë e lorikafesë thua? Ndoshta edhe janë por axhenda nuk është, pro familjes, pro atdheut)
Sot e pashë edhe nga mediat e huaja dhe më habiti që e transmetoi edhe Top-i por këta si e ke referuar edhe ti mundohen të hanë nga çdo anë.

• i mërzitur
Reagimet: Exp
Zyrtarisht SHBA-ja po e pezullon vaksinën xhonson and xhonson që mbahej si më e mira...

Më e bukura e këtij muhabeti është se deri më dje po të thoje se vaksina Xhonson end Xhonson mund të mos ishte e sigurtë
e merrje urgjentisht banin nga jutubi. Jutubi duhet shkatërruar se po vret njerëz dhe merr popullin më qafë...

Ne nuk jo vetëm që nuk ju rekomandojmë ndonjë vaksinë (por në vakt jemi shumë dyshyesh pasi nuk kanë kaluar testimet dhe koha e duhur për t'u përdorur)

në 11 mars u tha:
me sa po dëgjohet vaksina më e mirë është Xhonson and Xhonson
por nuk është se ne po promovonim këtë vaksinë

Ky postim është për të gjithë ata që po i shtyjnë njerëzit të vaksinohen sikur e dinë se çfarë ka vaksina, sikur e ka bërë babai i tyre dhe është 1000% e sigurt. E kam për këtë kanal në jutub që po merret vetëm me këtë punë.

Exp jane bere te gjithe eksperte e flasin mbi vaksinat me teorira konspiracioni nga me te ndryshme duke i bere njerezit te dyshojne per gjithcka e per cdogje tjeter. Vaksinat jane krijuar per te shpetuar jete nga kjo semundje qe po kalojme dhe po na mer jeta nje drejtim tjeter. Une jam i mendimit qe duhet te jemi optimiste dhe te gjithe duhet ta bejme per te miren e te gjitheve dhe njerzve qe duam.

Exp jane bere te gjithe eksperte e flasin mbi vaksinat me teorira konspiracioni nga me te ndryshme duke i bere njerezit te dyshojne per gjithcka e per cdogje tjeter. Vaksinat jane krijuar per te shpetuar jete nga kjo semundje qe po kalojme dhe po na mer jeta nje drejtim tjeter. Une jam i mendimit qe duhet te jemi optimiste dhe te gjithe duhet ta bejme per te miren e te gjitheve dhe njerzve qe duam.
Ne nuk kemi thënë që vaksinat në përgjithësi janë të këqia. Madje kemi shpresuar akoma për ndonjë të mirë për koronën. Puna është se këto vaksina, nuk kanë patur kohën e mjaftueshme për t'u testuar siç duhet. Madje zyrtarisht CDC Qendra Amerikane e Kontollit të Sëmundjeve nuk ka çertifikuar asnjërën, thjesht janë lejuar të përdoren meqë kemi emergjencë, por përgjegjësinë e mban pacienti dhe nëse ndodh diçka nuk ke të drejtë ta hedhësh kompaninë farmaceutike në gjyq. Ja këto gjëra na bëjnë ne të hezitojmë. Madje shpresuam se mos vaksina xhonson qe më efikase ngaqë ishte vetëm më një dozë, por ajo doli më problematikja. Unë nuk jam i mendimit se vaksina ka konspiracion sepse nuk kam fakte për këtë, vaksinimi tani mbi të gjitha është bërë biznes. Në opinionin tim për ata që duan të vaksinohen me patjetër ka mundësi që më e mira të jetë rusja. Nuk i besoj, as amerikanët as kinezët kështu siç ka vajtur puna. (Sepse virusi doli nga Kina në një laborator ku kishte dhe amerikanë.) Secili ka të drejtë të vendosë vetë, por mjeku im i lagjes, apo edhe mjeku më i mirë i Shqipërisë po të duash nuk na e garanton dot ne se çfarë ka vaksina brenda, apo se çfarë pasojash mund të ketë afatgjatë.

Influecuesit në rrjetet sociale po paguhen me mijëra dollarë të bëjnë vaksinën dhe ta publikojnë atë në internet

Influecuesit në rrjetet sociale po paguhen me mijëra dollarë të bëjnë vaksinën dhe ta publikojnë atë në internet

Pse me patjeter njerezit me influence e perdorin ne baze te lekut, dhe jo per te shpetuar jeten e njerezimit?

Sipas teje qenka me prioritet leku se jeta njerezore, nese ti do kishe kete influence do e beje?

Pse me patjeter njerezit me influence e perdorin ne baze te lekut, dhe jo per te shpetuar jeten e njerezimit?

Sipas teje qenka me prioritet leku se jeta njerezore, nese ti do kishe kete influence do e beje?
nuk e di a e kuptove, përfaqësues të kompanive të vaksinave po u japin para influencuesve të promovojnë vaksinën.
sikur ata po e reklamojnë për hesap të tyre dhe të mos thonë që janë paguar për të thënë ato gjëra,

unë nuk do e reklamoja dot një produkt që nuk e përdor vetë apo që nuk jam i sigurt për efektet sado që të paguhesha.
edhe kjo çupa këtu nuk e pranoi pagesën që të bënte promovimin...

Unë nuk dua të them se influencuesit po përpiqen të bëjnë keq, por ata e kanë për detyrë të thonë paguhen apo jo
për të bërë këto video. (psh: kjo video është e sponsporizuar nga vaksina y)

:cwl: :cwl: Fajzer thotë se pas 12 muajsh duhet marrë një dozë tjetër :cwl:

Çfarë kishe postuar këtu ti?
Kur të them unë që me videot posto edhe një përshkrim se për çfarë bëhet fjalë, hiç ti. Hajde gjeje tani se për çfarë bëhesh fjalë.

Çfarë kishe postuar këtu ti?
Kur të them unë që me videot posto edhe një përshkrim se për çfarë bëhet fjalë, hiç ti. Hajde gjeje tani se për çfarë bëhesh fjalë.
Të drejtë ke, është pjesë e çensurës që ka jutub, fejsbuk dhe tuiter.
Kushedi, ndonjë gjë e vërtetë. Janë me qindra ata që janë dëbuar nga jutubi dhe tuiteri sepse guxuan të kritikojnë vaksinën Xhonson
tani që xhonson është pezulluar, nuk thanë gjë më fal, nuk i rikthyen përsëri online këta.

Shteti Ajdaho ka kalur një ligj që e ndalon ligjin federal të SHBA-së për mbajten e maskës me detyrim.

Ja dhe disa tema interesante

Çuçuritje 2023
12,716
1,318
Çuçuritje 2022
5,872
267
Çuçuritje 2021
17,978
688
Çuçuritje 2020
7,242