Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Armagedoni apo Harmagedoni ka tjetër kuptim edhe pse nga industria e kinematografisë është munduar t'i jepet një ngjyrim krejt tjetër.Nëse SHBA & NATO futen zyrtarisht në luftë padyshim që kjo ka shumë mundësi të jetë Armagedoni...
Harmagedoni është kapitulli i fundit kuptohet,Armagedoni apo Harmagedoni ka tjetër kuptim edhe pse nga industria e kinematografisë është munduar t'i jepet një ngjyrim krejt tjetër.
Eh dihet që një fillim do e ketë, por gjithsesi unë i qëndrojë kuptimit më të ngushtë të fjalës.Harmagedoni është kapitulli i fundit kuptohet,
por nëse plas lufta, ky është kapitulli i parë.
Harmagedoni është kapitulli i fundit kuptohet,
por nëse plas lufta, ky është kapitulli i parë.
Eh dihet që një fillim do e ketë, por gjithsesi unë i qëndrojë kuptimit më të ngushtë të fjalës.
Etimologjia - Harmagedhon - Ἁρμαγεδών αρ-Μαγεδών (הַר מְגִדּוֹ)
= Mali i Megitos
vendi ndodhet 90km në veri të Jeruzalemit -
Sipas Apokalipsit të Joanit 16.16 Harmagedhoni është një vend profetik ku do ndeshen fuqitë e të gjitha mbretërive të botës.
Termi tani ka marrë kuptimin e fundit të botës.
Ja edhe një artikull interesant në lidhje me Harmagedonin çfarë është Harmagedoni?Etimologjia - Harmagedhon - Ἁρμαγεδών αρ-Μαγεδών (הַר מְגִדּוֹ)
= Mali i Megitos
vendi ndodhet 90km në veri të Jeruzalemit -
Sipas Apokalipsit të Joanit 16.16 Harmagedhoni është një vend profetik ku do ndeshen fuqitë e të gjitha mbretërive të botës.
Termi tani ka marrë kuptimin e fundit të botës.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.