Mesazhet e fshehura tek Dollari

Uriel

Freelance Developer Uriel


1-Kryqi Maltez

Nqs shihni ne cep te 1 Dollareshit, ne pjesen e pasme, do shihni nje imazh te nje kryqi ne forme te helikave te nje mulliri ere, prapa numrit 1. Shume besojne se ky i referohet kryqit maltez, ne reference te Kaloresve Malteze.2-Syri qe sheh gjithcka( Teoria 1)

Nese shihni tek valuta e Dollarit, me siguri e keni vene re syrin qe sheh gjithcka siper piramides. Simboli lidhet me Frimasonerine. Kuptimi i fshehte latine nenkupton rendin e ri boteror. Disa e lidhin me Luciferin, te tjere me simbolin satanik.3-Numrat romake

Ne bazen e piramides jane disa shkronja MDCCLXXVL, qe nenkuptojne 1776. Keto numra jane simbolike qe i referohen ose vitit kur ShBA shpalli pavaresine ose themelimin e Iluminatit.

 

Uriel

Freelance Developer Uriel
4-Numri 13

Ne pjesen e pasme te 1 Dollareshit, shihet shqiponja qe mban nje tufe me 13 shigjeta si dhe nje dege ulliri me 13 kokrra ullinj.Ajo gjithashtu mban nje mburoje me 13 vija horizontale dhe 13 vertikale. Mbi shqiponjen jane 13 yje. Disa spekulojne se kjo i referohet 13 linjat e gjakut te iluminatit.5-Bufi

Tek 1 Dollareshi, ne pjesen e perparme, siper ne krah te nr 1, vihet re nje krijese e vogel. Disa mendojne se ai eshte nje buf. Ai, simboli i urtesise, lidhet gjithashtu me Iluminatin Bavarez.6-Syri qe sheh gjithcka (Teoria 2)

Perreth syrit qe sheh gjithcka, vihet nje drite. Drita eshte Dielli, piramida me syrin eshte Mesiah ne teologjine e vjeter hebraike. Keshtu qe kjo mund te tregoje mesian hebre.7-Hekzagrami

Shikoni mbi koken e shqiponjes 13 pentagrame dhe nje re. Pentagramet jane te organizuara ne trajte te nje hekzagrami ose si vula e Solomonit. Hekzagrami eshte nje mjet i fuqishem i perdorur nga paganet per te thirrur demonet. Gjithashtu eshte shenja e Antikrishtit me 6 kulme, 6 kende, 6 faqe.8-Serite e 11 shtatorit

Nese merret 10,20,50 dhe 100 DOllareshi dhe i palosni sipas fotos me poshte do shihni 5 episode te 11 shtatorit.

 

Exp

Administrator
Që janë interesante këto simbolika janë. Masonët edhe sot janë një grup i cili i ka dyert të hapura vetëm për anëtarët e tyre
dhe kjo gjë bën që të shtohet kureshtja apo idetë konspirative. Ajo e 11 shtatorit, ca të them po të duash ngjan dhe po të duash nuk ngjan.
Duhet të jetë rastësi, pasi nëse është parashikim atëherë çfarë domethenie ka kjo?
Një gjë është e sigurt nga ana grafike është perfekte, ndoshta kartmonedha më serioze.
 

Poshnjari

Administrator
Staff member
Ajo e 11 shtatorit, ca të them po të duash ngjan dhe po të duash nuk ngjan.
Kjo puna e 11 shtatorit nuk e di çtë them edhe unë. Por është interesant edhe një fakt tjetër. "targa" që mbante ajo rrugë tregonte që dy avionë godasin dy kulla. Dhe interesante është se programimi i asaj gjuhe është bërë rreth viteve '70 më duket. Do tregoj herës tjetër më shumë së jam nga mobilli tani.
 

Exp

Administrator
Mundësisht fotografitë të ngarkohen në forum pasi se sajti që ka fotografitë mund t'i zëvendësojë, fshijë apo url-ët mund të jenë provizore, dhe këtu tema do i ketë fotot bosh. Me këtë rast përditësuam dhe rregulloren.
 
Top