• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Perdorimi i rrjeteve sociale krahasohet e varesine ndaj substancave narkotike

Luka

Moderator
#1
Perdorimi i rrjeteve sociale krahasohet e varesine ndaj substancave narkotike
Adoleshentët që përdorin rrjetet sociale në internet, si Facebook, përfundojnë që të krijojnë një varësi si me pijen apo me drogat. Ky ishte përfundimi i një studimi të kohëve të fundit. Perdorimi i rrjeteve sociale krahasohet e varesine ndaj substancave narkotike Shkencëtarë nga Qendra Kombëtare e Varësive dhe Përdorimit të Substancave të Universitetit të Kolombias […]

The post Perdorimi i rrjeteve sociale krahasohet e varesine ndaj substancave narkotike appeared first on Site Luka Shqip.