- Regjistruar
- 12 Shkurt 2018
- Komente
- 10,018
- Reagimet
- 7,007
Duke marrë shkas nga ky postim
Javës tjetër forumi mbush 7 vjet që nga krijimi i tij, besoj se ka qënë i dobishëm dhe i domosdoshëm.
Një shembull është çështja e kovidit,
në një kohë ku propaganda shtetërore por dhe ajo globale mashtronin sy për sy,
ne që në fillim kemi qënë tek mendimi se maskat, lokdaunet dhe vaksinat jo vetëm që nuk ndihmonin por ishin të dëmshme. Dhe koha tregoi që kishim të drejtë.
Kemi qënë hapur kundra Fauçit i cili duhet të gjykohej për krime kundra njerëzimit, dhe një orë përpara dorëzimit të pushtetit Bajden i bëri faljen presidenciale të cilën ai e pranoi. Nejse...
Të mos rrimë këtu. Për temën e dhe postimin numër 10000 kam zgjedhur disa avatarë për grupin
Ja ky është @Dr. Luka
Ky tjetri është @Shefi
Kjo @Zoe
Kjo @Zhan D’Ark
Ky @Uriel
Kjo @Ele
Ky @И I ❮ I
Kjo @Ela
Dhe @Julius
Uroj t'ju pëlqejnë avatarët e zgjedhur posaçërisht për ju.
Mendova që postimi im nr 10 mijë të ishte temë më vete.
Javës tjetër forumi mbush 7 vjet që nga krijimi i tij, besoj se ka qënë i dobishëm dhe i domosdoshëm.
Një shembull është çështja e kovidit,
në një kohë ku propaganda shtetërore por dhe ajo globale mashtronin sy për sy,
ne që në fillim kemi qënë tek mendimi se maskat, lokdaunet dhe vaksinat jo vetëm që nuk ndihmonin por ishin të dëmshme. Dhe koha tregoi që kishim të drejtë.
Kemi qënë hapur kundra Fauçit i cili duhet të gjykohej për krime kundra njerëzimit, dhe një orë përpara dorëzimit të pushtetit Bajden i bëri faljen presidenciale të cilën ai e pranoi. Nejse...
Të mos rrimë këtu. Për temën e dhe postimin numër 10000 kam zgjedhur disa avatarë për grupin
Ja ky është @Dr. Luka
Ky tjetri është @Shefi
Kjo @Zoe
Kjo @Zhan D’Ark
Ky @Uriel
Kjo @Ele
Ky @И I ❮ I
Kjo @Ela
Dhe @Julius
Uroj t'ju pëlqejnë avatarët e zgjedhur posaçërisht për ju.
Rregullimi fundit: