UEFA Euro 2020

Epo ta presësh nga nje ekip i dorës së dytë, tu thaftë këmba Mbape b...zi i mbivlerësuar..

Për Mbapenë ke të drejtë jo tek penalltia detyrimisht por tek rastet e tjera gjatë ndeshjes që humbi.
Kur vajti tek penalltitë mendova se 90% e merr Zvicra. Lojtarët afrikanë kanë talent të madh, fuqi dhe shpejtësi
por ajo që iu mungon është gjakftohtësia dhe strategjia.

Nejse e humbi internacionalja e Francës dhe fitoi internacionalja e Zvicrës.

Takoi shefi një fracezkë para nja dy ditësh dhe i tha:
-Franceze je ti me?
-Po franceze, tha ajo.
-Epo mirë nuk ka problem, ska gjë, askush nuk është perfekt!
Ajo ngeli e habitur gojëhapur.
-Nuk e merr vesh ça bëhet moj! Është kampionati i futbollit, Franca ka skuadër të fortë dhe shefi është me Italinë...
:cwl: :cwl: :cwl:

Takoi shefi një fracezkë para nja dy ditësh dhe i tha:
-Franceze je ti me?
-Po franceze, tha ajo.
-Epo mirë nuk ka problem, ska gjë, askush nuk është perfekt!
Ajo ngeli e habitur gojëhapur.
-Nuk e merr vesh ça bëhet moj! Është kampionati i futbollit, Franca ka skuadër të fortë dhe shefi është me Italinë...
:cwl: :cwl: :cwl:
Kujdes kur te takosh ndonje Belg dhe qesh me Ty talanin

@niki tani që u bërë ushtar me eksperiencë ;) besoj se e kupton se nuk lidhje ka politika në sport.
Po politikë është edhe fushata antiraciste, sepse sipas këtyre të duash kombin dhe racën tënde është racizëm,
madje sipas Teorisë Kritike të Racës (CRT) "vetëm të bardhët mund të jenë të racistë.
Madje edhe kur mendon se nuk je, mund të jesh por nuk e kupton sepse ngjyra jote nuk të lejon ta shikosh racizmin tënd."

Këto nuk janë fjalët e mia por janë tekstualisht çfarë thonë promovuesit e kësaj, e njejta gjë ndodh edhe me konceptin e tolerancës
i cili përhapet kudo në sporte me flamurin e dylbertë. Nuk e di nëse e pe ndeshjen Gjermani - Hungari...

Ça më duhet mua të dëgjoj predikime nga futbollistë që paguhen miliona të luajnë top, dhe nuk marrin vesh se nga pjell mushka.
Ata kanë menaxherët e tyre dhe janë të detyruar të na shesin dëngla.

Është njëlloj sikur unë të shkoj në Macukull të Matit, dhe pasi të kenë mbaruar ndeshjen skuadra e lagjës së këtejme me skuadrën e përtejme
të vijnë e të më japim mua leksione ça i bëj e si të sillem. Këto janë palçollëqe dhe po e pagojnë shtrenjë pasi, bota është lodhur me këto,
nuk bëjnë shumë abonime, nuk presin më bileta etj. Nuk mund të sulmosh e të shash klientelën (tifozët) dhe pastaj tju shesës produktin apo jo.

Po si i bie qe ky lojtar mer nje hale me leke dhe paguajne nga mengjesi deri ne darke qe ky lojtar te jete aty ku eshte dhe gjity ndeshjen si klloun ben cirk dhe nuk shenon?!

Si i bie per tifozat mqse fyejme lojtarin..
Po na bëjnë lavazho truri. Po je i bardhë të shash të bardhë është ok. Po je i zi të shah të ziun është ok. Po je i zi të shash të bardhin është ok. Po je i bardhë të shash të ziun, jooo nuk bën. kështu po na programojnë nuk është faji ynë....

Po na bëjnë lavazho truri. Po je i bardhë të shash të bardhë është ok. Po je i zi të shah të ziun është ok. Po je i zi të shash të bardhin është ok. Po je i bardhë të shash të ziun, jooo nuk bën. kështu po na programojnë nuk është faji ynë....

Une ee kisha fjalen me lojen nuk dua ti hyj pjeses se rracizmit se eshte teme tjeter shume me e gjere dhe jam kundra cdo lloj manifestimi.

Nejse boll se dolëm nga tema. Megjithatë fortë luajti edhe Zvicra apo jo @Uriel

Ishte mire tregoi karakter, franca luajti vetem 20 min dhe realizoi 3 gola, ishte dita e zvicres sepsw nese nese ndeshen prap te jesh i bindur rezultati do fliste ndryshe..

Ishte mire tregoi karakter, franca luajti vetem 20 min dhe realizoi 3 gola, ishte dita e zvicres sepsw nese nese ndeshen prap te jesh i bindur rezultati do fliste ndryshe..
A ti thua po të zëvendësonin Mbapenë me pak llaf, ndoshta pse jo?

madje aq të përmbajtur dhe gjakftohtë zviceranët saqë edhe kur portjeri kapi penalltinë e fundit nuk u hodh përpjetë
nga gëzimi por pritën 1 a 2 minuta të konfirmohej nga arbitri

No room for politics.
@niki sa hakmarrëse që je, sa mbaroi ndeshja direkt erdhën uratat.. :smirking::laugh:
Të ngushëllosh nuk është hakmarrje ne nuk jemi armiq e fundit nuk jemi as fanatik futbolli po për hir të debatit dhe lezeti të euro 20 të ngushëllova dhe pres të njëjtën gjë sot nëse hup alemani

Kjo Zvicër është e rrezikshme për cilëndo skuadër që do ndeshet. Është çudi që akoma nënvlehtësohet. Të jenë duke humbur 3 me 1 në minutën 75 dhe të shënojnë gol në minutën 81 dhe në 90 kundra kampionëve të botës nuk besoj se ka ndodhur ndonjëherë. Nuk është fare habi nëse dalin kampionë. Uria e tyre për fitore është më e madhe e ajo e italianëve gjermanëve dhe francezëve së bashku. dhe kur je i uritur çan ferrat...

Po normale që shefi ka kujtime të hidhura. Nuk kam për tja falur Francës kurrë këtë. Atij Trezegesë iu thaftë këmba :cwl: akoma e kam inat
To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

E para iku Hollanda ngushëllime @Julius (por midis nesh edhe Hollanda 60% importime ka)
E dyta Franca ngushëllime @Uriel
Tani e ka radhën Gjermania @niki dhe Italia @Dr. Luka për t'u skualifikuar apo fituar...
Pepinot kanë një ndeshje të vështirë përpara, do e gjejnë dot zgjidhjen për të bllokuar Lukakun?

Nuk e kam parë tabelën e kualifikimeve, por do më pëlqente finalja Itali - Gjermani

Back