UEFA Euro 2020

@Shefi ate Emerson nga cili vend i Italise eshte ?
E di ku do të dalësh me kët.
Fatkeqësisht edhe Italia nuk i ka të tërë italianë. Emerson, Jorginjo dhe Toloi janë brazilianë. Të njëjtën gjë i thashë edhe një kroati para një jave të paktën ju i ketë të gjithë kroatë, imagjino sikur Shqipëria të mbushet me brazilianë dhe të marrë pastaj trofe, kombëtarja shqiptare kampione

Ti mbase nuk e di por edhe reklamat anës fushës janë me frekueca të ndryshme dhe dekoderat shfaqin reklamat që janë të lejuara në vendin tënd. .... Pra njëkohësisht transmetohen disa reklama por dalin ato që i thonë dekoderit të shfaqë.
ads.jpg

Shikoni penallititë Itali-Angli për Evropianin e 2012-ës

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Eshte e para here per zotin, qe nuk kam duf qe fituan pepinot.

Dhe e para here qe se kam ndjek ne menyre manjake nje event te rendesishem futbolli.

People change.

Urime pepinove. Urime dhe capo-pepinos se forumit.

Do i shkonte si emer ta mbante ne forum e te pagezonjej si "Capo-Pepino", te pakten per nje muaj.

Eshte e para here per zotin, qe nuk kam duf qe fituan pepinot.

Dhe e para here qe se kam ndjek ne menyre manjake nje event te rendesishem futbolli.

People change.

Urime pepinove. Urime dhe capo-pepinos se forumit.
E di si është puna. Unë kisha ndër mend të të rekrutoja më parë por desha të isha në pozicion më të favorshëm. Ça bon akoma me hollandezët ti, edhe ata 50%+ janë bo si francezët. Nuk ka më Van Basten! Plus që nuk besoj se holandishten e njeh më mirë se pepinishten. Se po të ishe me gjermanin nuk e merrja mundimin të ta thoja, ata më shumë u mërzitën që fituan taljanët sesa që u skualifikuan gjermonët. Kanë shumë urrejtje mor ti (ashtu si unë për gallët :cwl: )

Ose shkurt po deshet, Capino.
Tani capino nuk shkon se unë jam shefi i madh, capone ndryshon puna.

Mendofu mendofu

Rregullimi fundit:
Di njeri gjë kjo mbajtja me dorë mund të merrte karton të kuq sepse për të verdhë dakort jam...
aEpyGKe_460swp-1.jpg

Në Evropianin 2012
ndeshet Italia me Gjermaninë
por golat i bëjnë një ganez dhe një turk :cwl: :bandit:

E di si është puna. Unë kisha ndër mend të të rekrutoja më parë por desha të isha në pozicion më të favorshëm. Ça bon akoma me hollandezët ti, edhe ata 50%+ janë bo si francezët. Nuk ka më Van Basten! Plus që nuk besoj se holandishten e njeh më mirë se pepinishten. Se po të ishe me gjermanin nuk e merrja mundimin të ta thoja, ata më shumë u mërzitën që fituan taljanët sesa që u skualifikuan gjermonët. Kanë shumë urrejtje mor ti (ashtu si unë për gallët :cwl: )

Tani capino nuk shkon se unë jam shefi i madh, capone ndryshon puna.

Mendofu mendofu
Se nuk më ke kthye ende përgjigje. Hë si thu do e marrësh në konsideratë?
ka ardhur koha t'i falim mëritë e vjetra

Ta bësh Talinë në mos skuadrën numër 1 të paktën numër dy.
Hë do jesh me ne në botërorin mot ;)

O @Dr. Luka e mira e këtij kampionati do bëjë që ky brez i rinj do tërheqë më shumë çiliminj shqiptarë të jenë me Talinë,
mendo sikur të kishte fitu Franca apo Anglia do i kishin dyfishuar radhët ata. Këtu në forum një gal kemi ne, dhe nuk
e triblojmë dot mendo sikur të ishin dy a tre...

Back