Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Emerson është braziloitalian. Besoj se nëna do jetë Italiane pasi deri në U21 paska luajtur me Brazilin.@Shefi ate Emerson nga cili vend i Italise eshte ?
E di ku do të dalësh me kët.@Shefi ate Emerson nga cili vend i Italise eshte ?
Ti mbase nuk e di por edhe reklamat anës fushës janë me frekueca të ndryshme dhe dekoderat shfaqin reklamat që janë të lejuara në vendin tënd. .... Pra njëkohësisht transmetohen disa reklama por dalin ato që i thonë dekoderit të shfaqë.
Këtë nuk e kisha dëgjuar. Tani më bën të dyshoj nëse lojtarët janë fizik apo dixhital.
Nuk kemi arritur akoma aty...Këtë nuk e kisha dëgjuar. Tani më bën të dyshoj nëse lojtarët janë fizik apo dixhital.![]()
E di si është puna. Unë kisha ndër mend të të rekrutoja më parë por desha të isha në pozicion më të favorshëm. Ça bon akoma me hollandezët ti, edhe ata 50%+ janë bo si francezët. Nuk ka më Van Basten! Plus që nuk besoj se holandishten e njeh më mirë se pepinishten. Se po të ishe me gjermanin nuk e merrja mundimin të ta thoja, ata më shumë u mërzitën që fituan taljanët sesa që u skualifikuan gjermonët. Kanë shumë urrejtje mor ti (ashtu si unë për gallëtEshte e para here per zotin, qe nuk kam duf qe fituan pepinot.
Dhe e para here qe se kam ndjek ne menyre manjake nje event te rendesishem futbolli.
People change.
Urime pepinove. Urime dhe capo-pepinos se forumit.
Tani capino nuk shkon se unë jam shefi i madh, capone ndryshon puna.Ose shkurt po deshet, Capino.
Nëse do ishte lojtar i fundit po 100% por nëse nuk je varet në dorën e ablitrit dhe në shumicën e rasteve merë vetëm karton të verdhë.Di njeri gjë kjo mbajtja me dorë mund të merrte karton të kuq sepse për të verdhë dakort jam...
View attachment 1831
E shikon çfarë marrin njerëzit në trenat e Musolinit mo?Kam frikë të hipi në atë tren se është i ndryshkur se ka që në kohën e Musolinit
Se nuk më ke kthye ende përgjigje. Hë si thu do e marrësh në konsideratë?E di si është puna. Unë kisha ndër mend të të rekrutoja më parë por desha të isha në pozicion më të favorshëm. Ça bon akoma me hollandezët ti, edhe ata 50%+ janë bo si francezët. Nuk ka më Van Basten! Plus që nuk besoj se holandishten e njeh më mirë se pepinishten. Se po të ishe me gjermanin nuk e merrja mundimin të ta thoja, ata më shumë u mërzitën që fituan taljanët sesa që u skualifikuan gjermonët. Kanë shumë urrejtje mor ti (ashtu si unë për gallët)
Tani capino nuk shkon se unë jam shefi i madh, capone ndryshon puna.
Mendofu mendofu
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.