Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Kam patur një mënyrë vjetër.View attachment 2861
elektrik dore
Kam ndegju se ketej i thon kosh e misrit ( qe e lejn te thahet per tu bluejt e per tu bere miel, i thone lavaska. Dmth koshi i lavaskave!
Kemi patur kshu radioje!
Kjo bëhej edhe tek ne. Mbase bëhet akoma
Kjo është teknikë e lashtë ilire, merret një napë e pastër dhe zhytet komplet në dyllë të treturÇ'bëjn mor kta? Edhe ju jeni marr me kto teknika indijane, halla halla!![]()
Se di une sdo ja besoja veshin askujt. E ke provuar Ti kete teknike Exp, qe na i sajdis neve , apo e ke menjen te na lejsh shurdha per gjithe jeten !Kjo është teknikë e lashtë ilire, merret një napë e pastër dhe zhytet komplet në dyllë të tretur
bëhet si kaush, e vendos te veshi e ndez edhe pret derisa të vejë te treçereku, ndërkohë dylli i veshit ngrihet lart.
Veshi nuk kapet ashtu siç e bëri ky, ky ose nuk di ta bëjë ose si jevg që është për arsye kinematografike
përpiqet ta bëjë më dramatike.
Po, nuk ka asnjë problemSe di une sdo ja besoja veshin askujt. E ke provuar Ti kete teknike Exp, qe na i sajdis neve , apo e ke menjen te na lejsh shurdha per gjithe jeten !![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.