Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
e kush tjetër përveçëse Italisë![]()
Në fakt më pëlqeu portieri turk qe në formë. Golin e parë e hëngri autogol i dyti ishte me dy përpjekje i i treti pastaj fat i keq.Italianët bënë paraqitje të mirë, mos harro që ndeshjet e fundit ska humbur asnjë dhe ska pranuar gol, kshuqë nuk nënvlerësohen asnjëherë pipinot..
Ps. Akoma nuk me del dufi i 2006 i finales lol
Edhe mua dje kjo më pëlqeu. Luajtën pothuajse gjatë gjithë kohës në sulm dhe jo si më parë me kundër sulme dhe madje nëse shënonin një gol ktheheshin në mbrojtje. Bravo Mançini për drejtimin e mirë.Itali sulmuese që lidhet mirë dhe nuk të fal raste kot
Hahaha.Gjermani ka grup te veshtire . Ka Francen dhe Portugalinë , mbase do te na çojë ne finale![]()
Gjermani ka grup te veshtire . Ka Francen dhe Portugalinë , mbase do te na çojë ne finale![]()
Pra, Portugalia nuk del nga grupi. Franca e dyta del në gjysmëfinale ku do përballet me hollandën ( @Julius )Hahaha.
Gjermania ka për ta zbërthyer Portugalinë dhe ka për ta shkatërruar Francën.
Nuk ja japin Anglisë. Nuk e pe edhe në eurovizion e lanë pa pikë@Shefi ky europian do kete cudira dhe do e shohim, po asnje ekip nuk duhet nenvleresuar pasi edhe Anglia eshte goxha mire..
Epo ngaqë doli nga Bashkimi Evropian.Nuk ja japin Anglisë. Nuk e pe edhe në eurovizion e lanë pa pikë![]()
Jo nuk e pashë, sepse nuk e shoh evrovizionin.Nuk e pe edhe në eurovizion e lanë pa pikë![]()
Jo nuk e pashë, sepse nuk e shoh evrovizionin.
Hahaha.
Gjermania ka për ta zbërthyer Portugalinë dhe ka për ta shkatërruar Francën.
Atë uroj edhe unë. Do jetë vërtetë tragjike po e mori Franca kampionatin. Më mirë ta marrë Turqia për mua sesa Franca. Dhe meqë të gjithë e dinë sesa "qejf" e ka Turqinë shefi,Uroj me të parën se të dytën e qanë..![]()
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.