UEFA Euro 2020

И I ❮ I

Ushtar me eksperiencë
Regjistruar
29 Mars 2018
Komente
266
Reagimet
277
download.jpg

Këtë muaj kemi dhe nje tematke të zjarrtë. Kush fiton EUROPIANIN.......??????

Kush tjetër përvec trikolorëve, Gjelat e Francës :rock::rock: apo jo @Shefi se ke kujtime të hidhura të dikurshme :swearing::swearing: :laugh:
1200px-French_Football_Federation_logo.svg.png

Italianët bënë paraqitje të mirë, mos harro që ndeshjet e fundit ska humbur asnjë dhe ska pranuar gol, kshuqë nuk nënvlerësohen asnjëherë pipinot..

Ps. Akoma nuk me del dufi i 2006 i finales lol
Në fakt më pëlqeu portieri turk qe në formë. Golin e parë e hëngri autogol i dyti ishte me dy përpjekje i i treti pastaj fat i keq.
Megjithatë më në fund po shikoj një Itali që më pëlqen një Itali sulmuese që lidhet mirë dhe nuk të fal raste kot. Tamam si gjermani o @niki
Ndoshta këtë kampionat shohim një finale derbi Itali - Gjermani. Dhe gjysmë finale Francë - Holandë

Kisha harruar që ishte kualifikuar Maqedonia

Gjermani ka grup te veshtire . Ka Francen dhe Portugalinë , mbase do te na çojë ne finale:angryred:

Gjermani ka grup te veshtire . Ka Francen dhe Portugalinë , mbase do te na çojë ne finale:angryred:
Hahaha.
Gjermania ka për ta zbërthyer Portugalinë dhe ka për ta shkatërruar Francën.

Hahaha.
Gjermania ka për ta zbërthyer Portugalinë dhe ka për ta shkatërruar Francën.
Pra, Portugalia nuk del nga grupi. Franca e dyta del në gjysmëfinale ku do përballet me hollandën ( @Julius )

Të jesh i bindur që do Gjermania në finale vetëm se atje do t'ju kapitullojë përpara Italisë.

@Shefi ky europian do kete cudira dhe do e shohim, po asnje ekip nuk duhet nenvleresuar pasi edhe Anglia eshte goxha mire..

Nuk ja japin Anglisë. Nuk e pe edhe në eurovizion e lanë pa pikë :cwl::rofl2:
Epo ngaqë doli nga Bashkimi Evropian.
Atë që nuk marr vesh unë çne që merr pjesë Turqia në kampionatin evropian. Turqia nuk është në Evropë por Azi. Ja kështu fusin lloj lloj zgjerimesh dhe bëhet më e vështirë për ne pastaj

Nuk e pe edhe në eurovizion e lanë pa pikë :cwl::rofl2:
Jo nuk e pashë, sepse nuk e shoh evrovizionin.
Prandaj dhe ne na venë punët vaj te sajti dhe forumi se ti rri shikon evrovizionin. :bandit:Shiko se kështu e ke vështirë ta marrësh
statusin e kështjellarit. Kështjellari po u morr me këngë dhe tralala vijnë armiqtë pasandaj dhe ja marrin kështjellën... :ohno:
(plus që ky shou nuk ka gjëra artistike por është propagandë me influencë negative e duhet të quhet globovizion nuk ka lidhje më me evropën)

Uroj me të parën se të dytën e qanë.. :tmi::swearing::crying:
Atë uroj edhe unë. Do jetë vërtetë tragjike po e mori Franca kampionatin. Më mirë ta marrë Turqia për mua sesa Franca. Dhe meqë të gjithë e dinë sesa "qejf" e ka Turqinë shefi, :cwl: imagjino sa inat e ka marrë Francën :tmi:që të pranojë akoma dhe Turqinë kampione.

Ndërkohë @Shefi :

Nuk e njohim rezultatin e ndeshjes!!

Kjo nuk ishte ndeshje e lirë dhe e ndershme, kjo ishte një masakër futbollistike!

Duam ripërsëritje të ndeshjes në minutat '18, '38, '57 dhe '88.
Ndeshja do të apelohet në të gjitha hallkat, deri në Strasburg po qe nevoja.

Të hënën fillon beteja finale kundër regjimit Pogba-Mbappe!

Fitore!!✌

Po pse nuk e lejojmë më mirë dhe Brazilin dhe Kamerunin në Evropian mo @Uriel
Më duket se skuadrat quhen kombëtare jo ndërkombëtare...

Janë detyru dhe tedeskët të mbajnë një hispanik dhe një afrikanik që të mos akuzohen si ksenofobë.
Germany-Football-team.jpg

Kjo është skuadra franceze:D
France-v-Luxembourg-FIFA-2018-World-Cup-Qualifiers.jpg

Nga këta katër vetë që duken evropianë jo të gjithë janë francezë...
Hugo, kapiteni gjysmë gjysmë spanjoll gjysmë francez. Atë të dytin nuk e njoh.
Vetëm Zhirudi më rezulton tamam francez mua.
Më i miri Gruzman gjysmë gjerman gjysmë portugez.
Të tjerët pastaj të jenë nga të duan, të kenë lindur dhe të jenë rritur ku të duan por ka shumë mundësi që të mos jenë francezë gjithmonë sipas mendimit.

Pra Gjermania (rreth 84 milionë banorë) u ndesh me një skuadër internacionale ( Francë & Afrikë 65 milionë + 1,3 miliardë banorë) ku yjet e saj zgjidhen prej një popullsie 16 herë më të madhe se ajo e Gjermanisë.
Ty mund të të pëlqejë teknika spektakli etj s'ka asgjë të keqe por mos i quaj Gjelat e Francës se nuk shkon, ata janë Gjelat e Afrikës. Franca ka apo nuk ka 30% të futbollistëve francezë...
(Kot nuk thonë globalizmi fillon nga Franca që me revolucionin francez)

Back