• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

A sherohet dhemja e kokes me yshtje?

Poshnjari

Administrator
Staff member
#1
Mu duke interesant nje artikull ne greqisht ( Περναει ο πονοκεφαλος με ξεματιασμα ). Artikulli flet për një sondazh që është bërë ne Greqi për rastin e ditës botërore e dhembjes së kokës, ku në 10 mijë persona që janë pyetur nëse dhimbja e kokës shërohet me yshtje 60 për qind janë përgjigjur se e besojnë një gjë të tillë.
Pra i bie që 6 në 10 persona ta besojnë një gjë të tillë. Edhe pse jemi në shekullin e 21-të dhe shkenca mjekesore ka arritur kulmin, ka shumë persona që besojnë në gjëra të tillë gjërash dhe nuk mund të themi se janë paradoksalë.
 

Exp

Administrator
#2
Dita botërore e dhimbjës së kokës!!! :bhow:
:rofl2:

Me gjithë këto ditë botërore nuk ka për të ngelë ditë bosh! Atëherë ça do bëjmë pastaj...
60% hë, kjo qënka vërtet për uau. Mëgjithatë nuk është ndonjë çudi!
Efekti placebo është diçka e vërtetë dhe e provueshme shkencërisht, dhe dhimbja e kokës 'shërohet'
nga yshtja nëse beson se yshtja të shëron...

(Po kjo qënka greqisht mo! Ajo shkenca mjekësore nuk e ka në shqip? Ka mundësi të jetë temë për te gjuha greke kjo...)
 

Exp

Administrator
#5
Mund të ketë patur ndonjë shqiptarë tek tuk, por nuk thoshte gjë. :bandit::happy:
Po ku kanë dhimbje koke shqiptarët mo :cwl:
Edhe murit me kokë t'i bien :bhow: hic asgjë :rock:...
Ça t'i bëjmë ndonjë migrene:map: ndonjë sinoziti o_O dhe ndonjë dhimbje balli:speechless: