Sapo e testova nga telefoni dhe funksionon kiwiMe telefon nuk punon..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Sapo e testova nga telefoni dhe funksionon kiwiMe telefon nuk punon..
Po te funksionon chat-i nga celulari?Me telefon nuk punon..
Kemi kaluar ssl dhe kur ia heq nuk lidhet me serverin e netedy. Kam bërë disa testime por nuk e kam gjetur dot. Por funksionon me java.Pse, spunon chati?
Diçka nuk shkon. Dhe të them të vërtetën nuk kam patur shumë kohë të merrem me atë. Por kur të gjejë pak kohë do ta shikoj.Dr_Luka nuk e instalove me ate qe te dergova?
Pse akoma e paskemi çatin neÇati ka kaluar ne pronare te rinj, kshuqe eshte ne doren tuaj nese doni ta mbani link ne forum ose jo.
Ka kaluar serveri apo komplet me domain me serviset?Çati ka kaluar ne pronare te rinj, kshuqe eshte ne doren tuaj nese doni ta mbani link ne forum ose jo.
Pse akoma e paskemi çatin ne
Ka kaluar serveri apo komplet me domain me serviset?
Më tepër janë një grup që mendoj se nuk kanë çfarë të bëjnë tjetër, ose përdorin bote për tu dukur sikur ka shumë persona.Akoma egzistojne chatet?
Per nje fare kohe shqipopedia kishte edhe çat por vendosëm të mos shkonim në atë drejtim sepse forumi është më mirë dhe i ka konflikt midis çatit dhe forumirDhe si perfundim ka apo nuk ka!
Chat-et kanë patur popullaritet në vitet 2000-2006 pastaj filluan forumet dhe nëpër chat gjeje vetëm meshkuj me emra femrash. Tani as ata nuk janë më. Tani ka vetëm bote që tregojnë që gjasme ka popullaritet.Por, ne nje kend tjeter me shpejt dhe krijon antar te rinj sepse njihen me platformen forumore!
ka dhe antar un prej chatit jam njohur me forumetChat-et kanë patur popullaritet në vitet 2000-2006 pastaj filluan forumet dhe nëpër chat gjeje vetëm meshkuj me emra femrash. Tani as ata nuk janë më. Tani ka vetëm bote që tregojnë që gjasme ka popullaritet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.