Faqet me Lajme Lokale

Exp

Administrator
Dua që në këtë temë të përmbledhim faqet me lajme lokale. Faqet duhet të jenë nga të gjitha rrethet akoma dhe nga Kosova,
me përjashtim të Tiranës dhe Prishtinës pasi zakonisht ato bëhet lajme për gjithë shtetin.
Është mirë që faqet lokale të ngrihen dhe të flasin kryesisht për problematikat e zonës së tyre edhe pse vazhdimisht,
copy/paste nuk ka të sosur, dhe propaganda politike s'ka pushim nga cilido krah qoftë.

Sa për informacion ne nuk kemi ndonjë bashkëpunim me këto faqe (mbase në një të ardhme mund të kemi.)
Pra nëse @Poshnjari dhe @Uriel nëse dini faqe të tilla mund t'i shtoni:

Lajme nga Elbasani
http://www.infoelbasani.al/

http://elbasaninews.al/

Lajme nga Durrëri
https://durreslajm.al/

Lajme nga Gjirokastra
http://argjirolajm.net/

http://gjirokastraonline.com/

http://jugunews.net/

http://www.libohovaonline.com/

Channel 7 Gjirokastër
 
Last edited by a moderator:

Exp

Administrator
Gjeta një ueb që kishte një listë faqesh me lajme nga Shkodrën, mesa duket ka qënë postim i vjetër
se vetëm dy qenë ende gjallë nja tetë a nëntë nuk i kishin rezistuar kohës. Besoj se mosha mesatare e
faqeve shqiptare nuk i kalon 6-7 vite. (po ky është vetëm një hamëndësim...)
e njëjta gjë dhe me ca faqe fierake...

Meqë ra llafi shiko ça gjeta o @Poshnjari dhe një mendje më thotë t'i zhvendosin zyrat e shqipopedias atje :hmm:
 

Exp

Administrator
Prizreni është një nga qytetet më të rendësishme dhe më të bukura shqiptare
Lajme nga Prizreni

Gazeta e Prizrenit

http://gazetaeprizrenit.net
me mbi 3mijë ndjekës në facebook
https://www.facebook.com/Gazeta-e-Prizrenit-2031195343786521/

-*-*-*-*-*-*-*-*-
Prizreni Press

http://prizrenpress.com
30 mijë pëlqime
https://www.facebook.com/PrizrenPress

-*-*-*-*-*-*-*-*-

Televizioni i Prizrenit

https://www.facebook.com/prizreni.tv/
mbi 45 mijë pëlqime
http://tvprizreni.info

-*-*-*-*-*-*-*-*-
 

Exp

Administrator
Lajme nga Ferizaj

Ferizaj Press
http://ferizajpress.com


Dhe mund të themi se kjo faqe ka sukses te plotë
pasi qyteti Ferizaj ka 50 mijë banorë dhe rrethi 100mijë
dhe faqja ka kapur 50 mijë pëlqime.
https://www.facebook.com/ferizajpress

----------------------
Lajme nga Drenica

Drenica Press
https://drenicapress.info/

https://www.facebook.com/drenicapress/
me mbi 85 mijë pëlqime

Meqe ra llafi nga kjo krahinë ka goxha njërëz zë të njohur
Azem & Shote Galica, Hasan Prishtina, Adem Jashari akoma dhe Hashim Thaçi
 
Top