Sot pash filmin shqiptar Falco të Bes Kollakut. Mund ta vlerësojë me notën 8.5.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Unë pashë këtë filmin Contagion (2011) e kisha parë edhe më parë por meqënëse ka lidhje shumë me situatën gripale e pashë përsëri
edhe është me të vërtetë shumë interesant. Çuditërisht ka shumë ngjashmëri me koronavirusin, madje edhe lakuriqi i natës...
po këtë filmin e Kallakut ku e keni parë
A King in New York (1957) një film jo shumë i njohur i Çarli Çaplinit mo @Dr. Luka
Filmin Boss Level me titra shqip. Në fillim duket pak si kotë, por si fantashkencë që është film interesant mu dukë.
Hollësi interesante.pasi në të tre filmat pa lidhje fare përmenden nazistët etj.
Hollësi interesante.
Edhe tek ky film ka një pjesë të tillë.
E di ti që ashtu si @Shefi ke të drejtë ndonjëherë?.Shpesh herë nëpër filma i ligu është bjond
Po pastroja ca kompjuterin dhe dolën këta tre filmat e Melit që pashë sivjetVitet e fundit kam parë tre filma të tij që mesa kuptoj unë përpiqet tju shlyejë fajin padronëve, pasi në të tre filmat pa lidhje fare përmenden nazistët etj. ndërsa personzhi i tij vritet.
Edhe une si thashethem e kam degjuarFlitet per MATRIX 4?
Kush ka na nje info, do jete vertete terheqes nese del...
Unë kam ngelur tek Matrix 1. Dyshin kam parë disa pjesë, që as që më kujtohen, por ajo që di është se nuk më ka pëlqyer.Flitet per MATRIX 4?
Kush ka na nje info, do jete vertete terheqes nese del...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.