Një film interesant shqip është edhe Sedër. Më poshtë është sedër 2 por më bëri të shikojë edhe pjesën e parë. (sa për info avokati në të majtë përballë Xhevair Zenelit është vërtetë avokat).
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Interesant. Si tu dukë?Me shume prej staliones e pashe , luan gjithmone filma te bukur
mua me pelqeu .Interesant. Si tu dukë?
normale që ashtu është. Vetë zot, vetë shkop. Stalone në fakt është skenarist i mirë. shumë prej filmave që luan i ka shkruar vetë. Kur shkroi filmin Rocky dhe po përpiqej që t'a bënte film, shumë studio u interesuan por kur dëgjonin se ai donte të luante rolin kryesor. Jo vetëm që nuk donin por nuk e merrin seriozisht. Por ai ishte i vendosur dhe thoshte ose unë protagonist ose nuk bëhet filmi, derisa në fund e realizoi.hero zemermire
Mendoj qe njeriu nuk duhet te besoje te idhujt por te kuptoje e zgjohet nga gjumi letargjik e te kuptoj qe heronjte e vertete gjenden brenda vetes , se aftesite i kemi ne vetem duhet ti zgjojme nga vetja e brendshme , te pakten une kete marr nga Rockinormale që ashtu është. Vetë zot, vetë shkop. Stalone në fakt është skenarist i mirë. shumë prej filmave që luan i ka shkruar vetë. Kur shkroi filmin Rocky dhe po përpiqej që t'a bënte film, shumë studio u interesuan por kur dëgjonin se ai donte të luante rolin kryesor. Jo vetëm që nuk donin por nuk e merrin seriozisht. Por ai ishte i vendosur dhe thoshte ose unë protagonist ose nuk bëhet filmi, derisa në fund e realizoi.
Këta filmat e fundit me "heroj" apo "superheroj" për mua janë filma fast food qebaptore pa pikë lidhje. Është një lloj çorbe moderne mitologjie, magjie dhe demonologjie. Njeriu e ka nevojë të brendshme të besojë, dhe kur nuk e gjen veten, krijon dhe beson në idhuj të rremë e të kotë.
Kam filluar nje telenovela per Pablo Escobar
me ate rast mesoj dhe ca fjale spanjisht....
kam filluar kte serialin e vjeter , me ben me qesh shume
ke te drejt e kam be pak lemsh , por kam bere progres jam te season 9 te ajo e para dhe 3 seasons edhe e mbaroj , se e shoh ne nje website
Po ti pa mbaruar këtë
fillove tjetrin?
Mbaro të parin se spanjishtja pret...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.