Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Epo shyqyr, shikoje ti që të mos ta shikojmë edhe ne.e mbarova kte serialin sot.
done
me jep ndonje sugjerim per ndonje show tjeter ,Epo shyqyr, shikoje ti që të mos ta shikojmë edhe ne.
Në fakt desh e nisa edhe unë por më lodhi spanjishtja, nuk kisha nge me lexu anglisht
Breaking Bad & Yellowstoneme jep ndonje sugjerim per ndonje show tjeter ,
kte breaking bad ma kane lavderuar po se di .. te shohBreaking Bad & Yellowstone
Nuk ka më të mirë se ai, është realizim i arritur, por është i gjatë do goxha kohë. Mararonë me pak llafkte breaking bad ma kane lavderuar po se di .. te shoh
po sci fi se dhe ato i kam cik qef lol
thank uNuk ka më të mirë se ai, është realizim i arritur, por është i gjatë do goxha kohë. Mararonë me pak llaf
Për sci-fi, ke Orville, Mandalorian, ke dhe ca ide këtu
Nuk ja vlen me pak fjalëpo shume pjese te ekzagjeruara.
Nuk ja vlen me pak fjalë
une e shikova me shume per te , dmth e luan bukur plot emocionenuk ma mbush mendjen ky film, aq më tepër që paska marrë oskar, ky është aktor shumë i mirë për filma komik,
por që të marrë çmimin më të mirë ky diçka luhet, gjithsesi dihet që akademia e çmimeve oskar prej kohësh i ndan çmimet në bazë të politikave, nejse
ndoshta ndonjëherë po nëse do bëhem mukaet edhe e shoh, po jam i sikurt që do zhgënehem sepse kam për të parë se çfarë luhet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.