Filmi i fundit që keni parë...

e mbarova kte serialin sot.
done

OIP.JDCemsCy89aurNLW0XyTOwAAAA
Epo shyqyr, shikoje ti që të mos ta shikojmë edhe ne.

Në fakt desh e nisa edhe unë por më lodhi spanjishtja, nuk kisha nge me lexu anglisht

Epo shyqyr, shikoje ti që të mos ta shikojmë edhe ne.

Në fakt desh e nisa edhe unë por më lodhi spanjishtja, nuk kisha nge me lexu anglisht
me jep ndonje sugjerim per ndonje show tjeter ,

Por nëse do ndonjë vanilla
Man with a plan (Me Xhoin nga Friends)

• Pëlqej
Reagimet: Zoe
kte breaking bad ma kane lavderuar po se di .. te shoh
po sci fi se dhe ato i kam cik qef lol
Nuk ka më të mirë se ai, është realizim i arritur, por është i gjatë do goxha kohë. Mararonë me pak llaf
Për sci-fi, ke Orville, Mandalorian, ke dhe ca ide këtu

• Pëlqej
Ja nisa nje serial tjeter tash , El Chapo , u fiksova me narkos cti besh :cwl:

R.dea44bbbf9919a63776ad95443a617c1

John wick chapter 4, interesant si film po shume pjese te ekzagjeruara.

• Pëlqej
po shoh the whale me brandon fraser , qe e ka qare aq mire ka luajtur e meriton plotesisht cmimin qe mori

OIP.B2ycKY1oZhZk41u4ZCVNSgAAAA

nuk ma mbush mendjen ky film, aq më tepër që paska marrë oskar, ky është aktor shumë i mirë për filma komik,
por që të marrë çmimin më të mirë ky diçka luhet, gjithsesi dihet që akademia e çmimeve oskar prej kohësh i ndan çmimet në bazë të politikave, nejse
ndoshta ndonjëherë po nëse do bëhem mukaet edhe e shoh, po jam i sikurt që do zhgënehem sepse kam për të parë se çfarë luhet.

nuk ma mbush mendjen ky film, aq më tepër që paska marrë oskar, ky është aktor shumë i mirë për filma komik,
por që të marrë çmimin më të mirë ky diçka luhet, gjithsesi dihet që akademia e çmimeve oskar prej kohësh i ndan çmimet në bazë të politikave, nejse
ndoshta ndonjëherë po nëse do bëhem mukaet edhe e shoh, po jam i sikurt që do zhgënehem sepse kam për të parë se çfarë luhet.
une e shikova me shume per te , dmth e luan bukur plot emocione
tek filmi the mummy ka shkelqyer ky , po ka histori te trishte sepse nuk esht si shumica aktoreve te hollivudit , fallco e te shnderruar si plasteline nga ana fizike nga njeqind her deri sa behen te panjohur fare
ky esht origjinal , esht njeri i mire dhe ka kaluar depresion ne karriere sepse spershtatej dot me lojrat e ndyra te aktorizmit , duke qene i ndjeshem si ka ecur po ky roli e ka bere ta shprehi gjith kete ne menyre perfekte.
i guess everything happens for a reason

• Pëlqej
Reagimet: Exp
une e shikova me shume per te , dmth e luan bukur plot emocione
tek filmi the mummy ka shkelqyer ky , po ka histori te trishte sepse nuk esht si shumica aktoreve te hollivudit , fallco e te shnderruar si plasteline nga ana fizike nga njeqind her deri sa behen te panjohur fare
ky esht origjinal , esht njeri i mire dhe ka kaluar depresion ne karriere sepse spershtatej dot me lojrat e ndyra te aktorizmit , duke qene i ndjeshem si ka ecur po ky roli e ka bere ta shprehi gjith kete ne menyre perfekte.
i guess everything happens for a reason
e pashë kështu nëpër të këtë film, jo vetëm se e përmende ti dhe mori oskar, por kishin kohë që po na çanin kokën se ky qe kryevepër
por që një aktor filmash komikë të marrë oskar, jo vetëm që është e rrallë por nuk ka bërë ndonjëherë vaki.
një fillim anët pozitive,
okej është në aspektin e aktrimit
e vetmja gjë pozitive nga ky film është se shkatërron krejt
body-positivititetin dhe tregon se obeziteti është problem i rëndë
jo vetëm fizik por edhe psikologjik
në këndveshtrimin tim është film i tmerrshëm dhe i shpifur
film me një homo obez i depresionuar që la gruan me fëmijën për anomalinë e tij
dhe vdiq nga grykësia, egoizmi dhe paaftësia për të kuptuar se ishte në rrugën e gabuar
me vetëdije të errësuar, nuk ishte në gjendje të kuptonte se ishte strumbullari i të gjithë të këqijave që i kishin ndodhur
sipas tij direkt apo indirekt fajin e kishin të tjetët, faj kishte goca që nuk që nuk e pranonte, gruaja që nuk qe e mirë
fajin e kishte fati i tij i keq, fajin e kishte shoqëria, fajin e kishte kisha apo Zoti vetë,
ai vetë qe viktima e pafajshme
ai që viktimë all right, por viktimë e grykësisë së tij dhe e anomalisë homoseksuale
(dhe meqënëse e përmenda fjalën anomali, sa për info, anomalos është fjalë me etimologji/orgjinë greke dhe ka kuptimin e personave si ai perves, kështu përdoret sot e kësaj dite "sexually perverted person" )
nuk është çudi që mori oskar
sepse dihet që hollivudi është pervers
anomal, antievropian, antifamilje dhe ateist
atij t'i jepej oskari për filmat e tij komikë më mirë

Rregullimi fundit:
  • Pëlqej
Meqë zure në gojë sudokun
Di te luaj mire Sudoku
pashë këtë film që jo vetëm oskar për filmin më të mirë por edhe nobel në letërsi meriton :sure:

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Back