Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Epo shyqyr, shikoje ti që të mos ta shikojmë edhe ne.e mbarova kte serialin sot.
done
![]()
me jep ndonje sugjerim per ndonje show tjeter ,Epo shyqyr, shikoje ti që të mos ta shikojmë edhe ne.
Në fakt desh e nisa edhe unë por më lodhi spanjishtja, nuk kisha nge me lexu anglisht
Breaking Bad & Yellowstoneme jep ndonje sugjerim per ndonje show tjeter ,
kte breaking bad ma kane lavderuar po se di .. te shohBreaking Bad & Yellowstone
Nuk ka më të mirë se ai, është realizim i arritur, por është i gjatë do goxha kohë. Mararonë me pak llafkte breaking bad ma kane lavderuar po se di .. te shoh
po sci fi se dhe ato i kam cik qef lol
thank u?Nuk ka më të mirë se ai, është realizim i arritur, por është i gjatë do goxha kohë. Mararonë me pak llaf
Për sci-fi, ke Orville, Mandalorian, ke dhe ca ide këtu
Nuk ja vlen me pak fjalëpo shume pjese te ekzagjeruara.
Nuk ja vlen me pak fjalë![]()
une e shikova me shume per te , dmth e luan bukur plot emocionenuk ma mbush mendjen ky film, aq më tepër që paska marrë oskar, ky është aktor shumë i mirë për filma komik,
por që të marrë çmimin më të mirë ky diçka luhet, gjithsesi dihet që akademia e çmimeve oskar prej kohësh i ndan çmimet në bazë të politikave, nejse
ndoshta ndonjëherë po nëse do bëhem mukaet edhe e shoh, po jam i sikurt që do zhgënehem sepse kam për të parë se çfarë luhet.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.