• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Fotografi nga Saranda

Uriel

Freelance Developer Uriel
#3
Vërtet një nga qytet bregdetare më të bukura shqiptarë.
Edhe pse vendlindja ime eshte nga qytet tjeter, jam i dashur me kete qytet sepse kam kaluar gjith femijerine time deri sot dhe pse nuk eshte nje vend qe ofron shume mundesira te medha, ka bukurine e saj qofte edhe pak.