• Kjo faqe përdor cookies. Duke vazhduar të përdorim këtë faqe, ju jeni duke rënë dakord me përdorimin tonë të cookies. LEXO ME SHUME

Gazetat shqiptare - Shtypi shqiptar

Exp

Administrator
#3
kaq shume gazeta pasa ne shqiperi mo? Bravo
Ne fakt kete liste e kisha ne nje blog te vjeter dhe thashe ta hidhja ketu. Por ajo qe me cuditi ishin nja 14 faqe te mbyllura si psh zeri i popullit dhe ca gazeta te tjera